Press "Enter" to skip to content

Cel mai recomandat aparat auditiv profesional la pret avantajos: Emerald 8C RIC

Cauti „aparat auditiv profesional pret”, intrucat vrei sa accesezi cele mai bune echipamente medicale, la un cost avantajos? Ei bine, venim in intampinarea ta cu mai multe detalii despre cel mai cautat aparat auditiv, dar si cu informatii despre cum poti obtine un diagnostic corect.

Chiar daca ai sesizat simptome specifice deficientelor de auz, asta nu inseamna ca te poti trata singur, cumparand un aparat auditiv din magazinele online. Este absolut necesar sa consulti un medic sau un specialist din centrele de protezare, care, pe baza unei audiograme, va stabili diagnosticul si solutia pentru problema pe care o prezinti. Daca vrei sa iti faci o idee despre functionalitatile aparatelor auditive de ultima generatie, vezi Emerald 8C RIC.

Emerald 8C RIC, un aparat auditiv profesional pret avantajos

Emerald 8C RIC este un produs inovativ din sfera echipamentelor medicale destinate deficientelor de auz. Considerat un device de ultima generatie, integreaza cele mai moderne functionalitati existente, pentru a imbunatati viata persoanelor cu deficiente sau pierderi de auz. Este un aparat discret, confortabil, de tip retroauricular, accesibil in nu mai putin de 3 variante: M, S si XS.

Se spune despre acest produs ca reda experienta naturala a sunetului, prin caracteristicile practice pe care le detine. Dimensiunile reduse ale acestui produs sunt invers proportionale cu potentialul beneficiilor pe care le ofera fiecarui utilizator. Cu toate ca este un produs de top, achizitionarea lui implica existenta unui diagnostic clar, bazat pe analize. Daca specialistul te va indruma spre aceasta categorie de produs, iti recomandam acest model de aparat.

Ce sunt centrele de protezare si de ce trebuie sa te consulti cu astfel de specialisti

Asa cum exista centre de oftalmologie (mai mult cunoscute, pentru ca tulburarile de vedere sunt un fenomen mai comun decat deficientele de auz), exista si centre de protezare, mai putin cunoscute. In astfel de centre de top, consultatia necesara pentru a stabili tipul de aparat auditiv este gratuita.

Aceasta analiza, respectiv audiometria, nu dureaza mai mult de 15 minute si este un proces neinvaziv, nedureros. Este recomandat sa te consulti cu astfel de specialisti inainte de a cumpara orice tip de device pentru imbunatatirea auzului. Sub nicio forma, achizitia de pe piata libera nu este in regula. Pastrand analogia, imagineaza-ti efectele de durata dupa purtarea ochelarilor fara prescriptie medicala. Desi efectele pot fi pozitive pe termen scurt, pe termen lung vei cauza complicatii severe ale afectiunii de baza. Nu risca!

Wesound.ro, centrul de protezare care tine pasul cu tehnologia de ultima generatie

Atunci cand vine vorba de cele mai bune centre de protezare din tara, Wesound.ro este intre primele optiuni. Aceasta companie are sediul in Bucuresti si in Iasi, si pune la dispozitia persoanelor cu deficiente sau pierderi de auz cele mai bune servicii de consultatie si cele mai performante produse.

In acest centru, beneficiezi de expertiza specialistilor de top in domeniu, dar si de calitatea fara compromis a echipamentelor medicale si accesorii aparate auditive pe care le poti achizitiona, la recomandarea medicilor. Emerald 8C RIC este genul de produs pe care il vei intalni la Wesound.ro, alaturi de alte aparate auditive inovative: Mosaic 8C BTE (aparat retroauricular), Sterling 8C CIC/IIC si inoX CIC 8C (aparate intrauriculare). Gama de aparate auditive reincarcabile este o optiune excelenta, daca ai nevoie de mobilitate permanenta.

Sediu central:

Bd. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Bl. 2, Sc. A, Ap. 1, Parter, Sector 1, Bucuresti

Tel: +4031/4205378, office@wesound.ro

WESOUND VICTORIEI

Bd. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Bl. 2, Sc. B, Ap. 90, Parter, Sector 1, Bucuresti

Tel: +40799867104, +4031/4252726, victoriei@wesound.ro, cod postal 01173

Program:

Luni-Vineri : 09.00-16.30

WESOUND IASI

Str. Agatha Barsescu, Nr. 15 A, Iasi, Jud. Iasi

Tel:+40755126643 +40332800081, iasi@wesound.ro, cod postal 700074

Program:

Luni-Vineri: 09.00-16.30

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.