Press "Enter" to skip to content

Cel mai cool accesoriu al studentilor – tableta

Studentii din ziua de azi au cele mai cool accesorii. Si nu, nu ma refer la blugii de ultima moda, geaca de piele, bratari, cercei sau ochelari de soare. Nici macar telefonul nu mai este atat de la moda printre studenti cum sunt… tabletele! Da, despre tablete se vorbeste prea putin, dar ele sunt foarte practice si, mai nou, sunt nelipsite din gentile studentilor. Si asta pentru ca sunt mai usor de transportat decat un laptop si mai practice de folosit, pe post de ‘’caiet studentesc’’, unde iti poti nota toate cursurile si laboratoarele importante, pe care le faci in cadrul anilor de facultate.

Un mic sondaj de opinie, efectuat in cadrul catorva facultati, printre studenti, a arata ca modelele preferate de catre studenti sunt urmatoarele:

  • Tableta Samsung Galaxy Tab S2 2016 T819 : aceasta are sistem de operare Android, procesor Qualcomm Snapdragon si un ecran de 9.7″ (inch). Capacitatea RAM este de 3 GB, are memorie interna de 32 GB cu posibilitatea de extindere a acesteia. Este un gadget foarte apreciat si cautat, cu design elegant.

  • Huawei Mediapad T3 Gri 10″ : si aceasta are un sistem de operare Android, procesor Qualcomm Snapdragon, capacitate RAM 2 GB, capacitate memorie interna 16 GB cu posibilitatea de extindere a memoriei. Tableta Huawei are un pret super accesibil, daca o achizitionezi de pe Dwyn.ro – magazine online de electronice de tot felul.

Si eu detin o tableta, desi am intrat in posesia ei dupa terminarea facultatii (pentru ca in timpul facultatii am folosit doar laptop-ul). Si acum nu mai plec nicaieri fara tableta, deoarece in acest mod imi coordonez mai usor propria afacere, de oriunde, oricand. Asadar, avantajele acestui gadget sunt de necontestat, pentru ca este foarte practica, usor de transportat si daca mai ai si internet 4G pe ea, te asigur ca succesul este garantat!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.