Press "Enter" to skip to content

Ce trebuie sa stiti in alegerea perucilor

Alegerea unei peruci potrivite poate presupune unele probleme, de aceea este important sa tineti cont de anumite lucruri, astfel incat sa reusiti sa alegeti o peruca potrivita pentru nevoile voastre. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va alegeti coafura, de aceea va trebui sa va interesati de lungimea, dar si de textura firului de par, astfel incat sa restrangeti pe cat posibil cautarile. Alegeti pentru inceput o coafura cu care sunteti familiarizate, iar mai tarziu, dupa ce va obisnuiti sa purtati o peruca, puteti alege un alt tip de coafura. Tineti cont de forma fetei, atunci cand alegeti o noua tunsoare.

Aveti in vedere asadar trasaturile voastre inainte de a va alege o peruca potrivita pentru o schimbare de look. Majoritatea perucilor au o marime universala, ele potrivindu-se in 95% dintre cazuri, dar exista totusi posibilitatea sa aveti o circumferinta mai mare sau mai mica decat standardul. Este necesar asadar sa faceti unele masuratori in plus, astfel incat sa fiti sigure de faptul ca marimea este cea potrivita. Masura standard in cazul perucilor este de 54 de cm, iar perucile au la spate doua benzi elastice, acestea reglandu-se cu aproape 3 cm. Va veti simti in acest fel mai in siguranta, dar si mai confortabil purtand aceste peruci.

Conform unui magazin peruci Cluj, culoarea aleasa nu trebuie sa fie foarte diferita de nuanta pe care o purtati de obicei sau nuanta voastra naturala. Imediat ce va veti obisnui cu peruca, puteti face alegeri mai indraznete si veti sti cum sa purtati cu incredere alta culoare. Daca va alegeti peruca naturala, aceasta nefiind disponibila in culoarea dorita, atunci puteti opta si pentru vopsirea acesteia. Peruca va putea fi inchisa la nuanta, sau daca doriti, aceasta va putea fi deschisa la nuanta cu 2-3 tonuri. Totusi decolorarea perucilor nu este recomandata pentru ca acest lucru nu va face decat sa le scurteze perioada de purtare.

Perucile din par natural sunt foarte versatile, ele oferind posibilitatea coafarii, dar si vopsirii. De asemenea, aceste peruci pot fi chiar si tunse. Ele necesita o ingrijire atenta, mai ales dupa spalare si sunt mai scumpe decat perucile sintetice. Au o viata de aproximativ un an de zile daca se are in vedere o ingrijire adecvata. Perucile din par sintetic nu pot fi vopsite sau coafate, acestea nu necesita ingrijire atenta, iar din punctul de vedere al pretului ele sunt mult mai accesibile decat cele realizate din par natural.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *