Press "Enter" to skip to content

Ce trebuie sa stii despre coliere?

Colierul este un accesoriu care poate schimba total o tinuta. De asemenea, acesta nu poate fi purtat in nicio alta tinuta decat in cea eleganta, potrivita unor evenimente deosebite. Se poate integra si intr-o tinuta cu tente casual, dar, la baza, eleganta este cea care trebuie sa predomine pentru a putea integra un colier.

In acelasi timp, colierul nu poate ales la intamplare. Acesta trebuie sa se integreze in tinuta si sa o completeze, pastrand combinatiile cromatice si stilul specific. Pentru a alege un colier potrivit, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi esentiale care sa te ajute sa faci alegerea potrivita si sa integrezi acest accesoriu in tinuta aleasa.

Cum alegi un colier?

In primul rand, trebuie sa ai un colier potrivit unei tinut si sa eviti utilizarea aceluiasi accesoriu la mai multe rochii. Prin urmare, este important sa detii mai multe coliere dama pentru a te asigura ca le poti schimba in functie de tinuta pe care o alegi intr-o zi.

Nu uita sa tii cont de dimensiunea acestora. Intr-o tinuta simpla, alege un colier discret care sa nu capteze toata atentia, ci doar admiratie.

Ai grija la decoratia din colier

Un colier poate sa includa o piatra pretioasa precum un diamant, sau doar un element decorativ simplu, cum ar fi o pasare, o stea sau un simbol. In acest caz, trebuie sa alegi ceva care se potriveste atat evenimentului, cat si tinutei. Poti opta pentru o bijuterie atunci cand mergi la un eveniment important ca, de exemplu, o petrecere eleganta sau o nunta ori o decoratie simpla cand alegi o tinuta business.

Ingrijeste colierul

Chiar daca nu e o sarcina prea grea, trebuie sa te asiguri in mod constant ca iti intretii colierul. Acesta trebuie sa straluceasca si sa te scoata pe tine in evidenta, iar modul in care este intretinul poate spune foarte multe.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.