Press "Enter" to skip to content

Ce trebuie sa stii despre aparatele auditive, inainte de a alege modelul potrivit pentru tine?

Daca ai deficiente in privinta auzului si niciun tip de interventie chirurgicala nu te poate ajuta sa rezolvi aceasta problema, inseamna ca este momentul sa incepi sa studiezi tipurile de aparate auditive: wesound.ro/aparate-auditive/, pe care le ai la dispozitie. Este vorba despre dispozitive medicale, datorita carora poti incepe sa te bucuri din nou de sunetele dimprejurul tau si, in acelasi timp poti comunica eficient cu persoanele de langa tine.

Datorita modului in care tehnologia a evoluat, medicina a facut si ea pasi importanti catre viitor, ceea ce inseamna ca poti alege dintre foarte multe tipuri de dispozitive practice si usor de utilizat. Este esential sa stii, insa cel putin cateva detalii despre aparatele in care poti investi!

Care sunt cele mai importante categorii de aparate auditive de pe piata?

In functie de modul in care sunt concepute, aparatele auditive se impart in 3 categorii importante, pe care trebuie sa le cunosti. In baza descrierii acestora, ulterior vei putea lua cea mai buna decizie, care sa te ajute sa iti imbunatatesti calitatea vietii:

  • retroauriculare (in spatele urechii) – discrete si confortabile, aceste tipuri de dispozitive sunt in general foarte mici, iar datorita formei pe care o au, le poti aseza foarte usor in spatele urechii, intrucat urmaresc linia anatomatica a pavilioanelor urechilor. Despre aceste aparate mai trebuie sa stii ca se conecteaza la oliva cu ajutorul unui tub transparent si subtire, asigurandu-ti un auz perfect, indiferent daca te afli in interior sau in exterior;
  • intraauriculare (in ureche) – astfel de aparate sunt intotdeauna personalizate din punct de vedere al formei, dar si a modului de functionare in functie de nevoile pe care le ai. Mai mult, nu sunt vizibile deloc, iar datorita acestui lucru te vei simti mult mai confortabil atunci cand esti intr-un grup mai mare de oameni. Le poti folosi atunci cand suferi de hipoacuzii usoare, medii, severe ori profunde;
  • invizibile (in canal) – se numara printre cele mai noi modele de pe piata. Cu ajutorul lor iti poti imbunatati auzul extrem de bine si, in acelasi timp te simti confortabil, indiferent cat timp trebuie sa le porti.

Vrei sa reduci zgomotul la minimum? Acum este posibil!

Cand vine vorba despre aparatele auditive pe care le ai la dispozitie, mai trebuie sa stii ca unele dintre modele sunt concepute astfel incat sa reduca din zgomotele dimprejur si simultan sa amplifice doar sunetele pe care trebuie sa le auzi. Chiar daca tehnologia nu este deocamdata infailbila, te poate ajuta sa intelegi mai bine ceea ce vorbesc oamenii din jurul tau!

Baterii reincarcabile

In ciuda faptului ca majoritatea aparatelor auditive functioneaza pe baza de baterii clasice, trebuie sa iei in considerare si faptul ca te poti orienta catre bateriile reincarcabile. Astfel poti diminua din costurile pe care trebuie sa le suporti de-a lungul timpului si nici nu mai trebuie sa-ti faci griji ca la un moment dat vei ramane fara baterii! Este suficient sa conectezi bateriile reincarcabile la o sursa de curent seara, iar dimineata esti gata pentru o noua zi!

Aparatele cu telecomanda, practice si eficiente

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa stii ca anumite aparate auditive pot fi conectate la o telecomanda. Astfel poti regla foarte usor volumul sunetelor, fara sa mai fii nevoit sa-ti dai jos proteza!

WeSound.ro iti vine in ajutor cu o gama foarte larga de dispozitive medicale, cu ajutorul carora poti sa te bucuri din nou de o viata normala si datorita carora sa te poti intelege perfect cu persoanele dragi!

Cere si sfatul medicului specialist inainte de a lua o decizie!

Date de contact:

E-mail:

office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.