Press "Enter" to skip to content

Ce trebuie să știi atunci când achiziționezi un camion rulat. Câteva sfaturi de la profesioniști

Un șofer de camion își petrece majoritatea timpului pe drum, mai ales că această meseria nu este una tocmai ușoară, fiind obositoare atât din punct de vedere fizic cât și psihic.

Tocmai din această cauză, atunci când te decizi să achiziționezi un camion second hand sau un cap tractor acesta trebuie să îndeplinească niște criterii foarte bine definite, bazate pe confort, performanță, comportamentul la drum, starea tehnică și, nu în ultimul rând de preț. Având în vedere că piața este plină de camioane second-hand, iată care sunt caracteristicile de bază ale unui camion rulat, astfel încât să îți fie mai ușor când le achiziționezi.

Informează-te de unde le cumperi și câți kilometri are la activ

Atunci când te decizi să achiziționezi unul sau mai multe camioane second hand este foarte important să știi spre ce companie să te orientezi. Un prim avantaj ar fi achiziționarea unui camion sau cap tractor second hand de la un dealer autorizat. Din acest punct de vedere încrederea în camioane.scania.ro crește având disponibilă această opțiune și pentru că oferă tot ajutorul necesar clientului pentru a pleca mulțumit cu vehiculul dorit. Așa ai posibilitatea să primești toate informațiile necesare despre un camion sau cap tractor second hand pe care vrei să le achiziționezi. De asemenea, poți afla cu exactitate câți kilometri are parcurși camionul respectiv.

Existența service-urilor specializate pentru reparații

Dacă ai un camion second hand sau un cap tractor bun asta se vede în eficientizarea timpului de condus, de la începutul cursei până la destinație.

Deși nu se întâmplă des, trebuie să iei în calcul și posibilitatea că în timpul deplasării pot apărea defecțiuni minore ce au nevoie de intervenția unui mecanic. O altă caracteristică importantă pe care trebuie să o ai în vedere atunci când achiziționezi un camion second hand sau un cap tractor second hand este să știi dacă piesele necesare pentru schimbat se găsesc și pe piață. Dacă te decizi pentru un cap tractor de la camioane.scania.ro sau pentru camioane MAN este bine de știut că au numeroase centre autorizate, unde în permanență găsești piese de schimb pentru situații comune și reparații rapide non stop. De asemenea, trebuie să știi că înainte de a achiziționa un camion sau cap tractor de la camioane.scania.ro, acestea sunt supuse la diferite teste de performanță, siguranță și fiabilitate înainte să treacă pe mâna șoferilor.

Și marca de camioane MAN sunt destul de cunoscute în rândul șoferilor datorită beneficiilor pe care le oferă, raportat la calitate-preț. Aceste camioane MAN sunt apreciate de șoferi datorită design-ului modern al cabinei, oferindu-le confort pe timpul condusului, capacitatea lor de a oferi fiabilitate și sustenabilitate în transportarea materialelor de construcție pe șantiere, dar și prin consumul redus de combustibil.

Confortul la drum trebuie luat în calcul atunci când achiziționezi un camion rulat

Un alt criteriu esențial de care să ții cont atunci când te decizi să achiziționezi un camion rulat este designul cabinei.Confortul asigurat la condus este esențial pentru orice șofer. Tocmai din acest motiv, trebuie să știi că la camioanescania.ro găsești unele dintre cele mai confortabile cabine. Un șofer de camion petrece mult timp în cursă și are nevoie de spațiu iar cabina unui cap tractor Scania este concepută astfel încât spațiul din interioru să permită depozitarea lucrurilor. Un alt criteriu important este volanul ergonomic ce permite un șofat confortabil și plăcut pe distanțe mari.

Și gama de camioane MAN se bucură de un design ergonomic, pe placul șoferilor, adaptat deplasărilor fără probleme pe distanțe lungi.

Atunci când te decizi să învestești în achiziționarea unui camion rulat sau un cap tractor ține cont de caracteristicile de bază, iar investiția ta va fi una eficientă.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *