Press "Enter" to skip to content

Ce trebuie sa luam in calcul cand ne mutam intr-o casa noua

Cand e vorba de o noua casa sau de un nou apartament e nevoie sa iei in considerare cateva lucruri pentru viitoarea locuinta. E foarte important sa sti ce asteptari ai de la noua casa si ce trebuie sa faci inainte. De unele lucruri o sa ai nevoie chiar din primele ore, de altele chiar din a doua zi, de aceea impachetatul trebuie facut intr-o anumita ordine si lucrurile cele mai necesare sa fie puse la indemana.  Inainte de a te muta fa-ti un plan exact, ce iei cu tine si ce lasi in urma. 

     Primele lucruri cu care trebuie sa incepi sunt cele de care vei avea nevoie inca din primele zile, fa o lista cu prioritati ca sa-ti fie mai usor. In cazul in care vei avea nevoie de mai multe zile pentru a muta lucrurile,  pastreaza doar ceea ce vei folosi pana in ultima zi in actuala locuinta.

  • In bucutarie incepe sa sortezi vesela si tacamurile, tigaile si oalele plus celelalte lucruri mici dar folositoare si apoi electrocasnicele. 
  • Din camera de baie e indicat sa duci masina de spalat mai repede, pentru a putea fi pusa in functiune chiar din primele zile. Sa nu uiti de produsele de curatare,  cosmeticele, uscatorul si altele de care vei avea nevoie si la noua casa.  
  • Lucrurile din dormitor trebuie impachetate pe categorii pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti si sa le aranjezi: haine, pantofi, lenjerie intima, lenjerie de pat etc. Pentru rochiile si costumele de pe umeras poti folosi pentru ele saci cu fermoar speciali.
  • Cu decoratiunile fragile trebuie sa ai grija sa le impachetezi separat si poti folosi hartii sau foli cu bule pentru o protectie mai buna. Tablourile, decoratiunile si lucrurile marunte se pot impacheta chiar de la inceput. 

     Pentru a-ti fi mai usor la despachetat poti scrie cu un marker pe cutii ceea ce se gaseste in interiorul lor. Inainte de a scoate lucrurile,  asigura-te ca spatiile de depozitare sunt pregatite,  igienizate si curate.

     Daca aveti multe lucruri sau sunteti o familie cu mai multi membri, noua casa trebuie sa fie mai spatioasa si mai practica. Sunt case noi in Iasi moderne, luminoase si spatioase, gandite de un arhitect care intelege nevoile familiale si personale. Aceste case din Iasi sunt proiectate sa formeze un echilibru intre timpul petrecut cu familia si spatiul personal. Oferind conditii foarte bune de trai, cu standarde inalte de proiectare, adecvate secolului modern, tipurile de case noi din Iasi sunt perfecte atat pentru familii sau cupluri, cat si pentru persoanele singure. Locuintele sunt  noi, mobilate, dotate, finisate si pregatite pentru a oferi un trai linistit si echilibrat. Cautand case din Iasi poti gasi din gama diversificata de locuinte pe cea potrivita nevoilor si asteptarilor tale. 

     Procesul mutatului intr-o casa noua necesita multa munca,  dupa un plan bine pus la punct si dupa un timp de cautari in vederea louintei potrivite, o sa te poti bucura  de un mod de viata frumos si stabil.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.