Press "Enter" to skip to content

Ce trebuie sa iei in considerare cand iti amenajezi biroul

Biroul este format din masa de birou, scaun si dulapul in care sa poti aseza obiectele de care ai nevoie. Pentru mai mult confort si pentru o imagine de ansamblu placuta, poti completa cu o canapea confortabila, fotoliu , etajere sau cutii pentru depozitare.

In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, biroul se poate instala in aproape orice incapere.

Pentru amenajarea biroului pe colt, poti achizitiona un scaun de birou ergonomic care sa fie ajustabil, masuta de birou poate fi mare asa cum iti doresti, deoarece se economisteste mult spatiu daca acesta este amplasat pe colt.

Pentru o priveliste frumoasa si pentru lumina naturala, amenajaza biroul la fereastra. Productivitatea ta va creste si vei avea mai multa insipratie privind natura de pe scaun.

Amenajarea biroului in functie de stilul dorit

Stilul minimalist- Se pune accent pe eleganta si simplitate. Tonurile sunt neutre, culori deschise, mobilier simplu si cat mai putine obiecte nefolositoare. Piesele decorative pot fi din sticla sau aliaje metalice care sa transforme incaperea intr-un birou minimalist si modern.

Stilul clasic- Un birou clasic trebuie sa reprezinte eleganta, opulenta si simplitate la fel ca birourile pe care le vedem in filme. Culorile trebuie sa fie inspirate din natura iar mobilierul trebuie sa fie solid, din lemn masiv si scaunul sa fie tapitat cu piele.

Stilul vintage- Stilul vintage te duce cu gandul la alte vremuri unde amenajarea biroului se facea cu multe carti, biblioteci inalte, veioze cu abajur floral, canapea tapitata, covor cu motive reprezentative, scaun din piele si ferestre mari cu perdele colorate. Daca esti un fan al acestui stil, poti fi inspirat, creativ si motivat in activitatea pe care o ai la biroul tau.

Stilul feng-shui- Stilul feng-shui este adoptat de persoanele care isi doresc un spatiu de lucru bine organizat, unde productivitatea lor sa fie avansata, atmosfera sa fie benefica din punct de vedere emotional dar si social. Principiul amenajarii feng-shui este sa scapi de tot ce nu ai nevoie, sa arunci toate teancurile de dosare care sunt imprastiate pe jos, sa faci curat pe etajere si sa arunci tot ce nu folosesti. Ordinea si buna organizare sunt principiile de baza in acest stil.

Amenajarea unui birou se face un functie de utilizarea sa. Pentru munca, se vor instala obiecte si mobilier care te vor ajuta in activitatea ta, iar pentru ce care vor sa se joace, sunt necesare obiecte pentru gaming.

Birou pentru munca

Este locul ideal unde poti sa ai un minim de confort si toate obiectele de care ai nevoie sa fie la indemana. Pentru spatiile mici, este recomandat mobilierul inalt cu cromatica deschisa. Este importanta utilitatea spatiului dar mediul de lucru trebuie sa iti reflecte personalitatea.

Biroul pentru gaming

In biroul pentru gaming toata atentia se pune pe tehnologie performanta si pe calitate. Biroul pentru gaming este locul unde te retragi pentru relaxare si pentru conectarea cu lumea jocurilor. Confortul este foarte important, de aceea este recomandat sa alegi scaun special pentru asa ceva, masa de birou trebuie sa fie aleasa in functie de inaltimea ta, decorul trebuie sa fie cat mai simplu, internetul sa mearga foaarte bine si cablurile sa fie cat mai bine organizate. Accentul se pune pe eficienta si performanta nu pe design.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.