Press "Enter" to skip to content

Ce tipuri de zgărzi de dresaj există și când trebuie folosite

 1. Zgărzi pentru dresaj

Zgarda pentru dresaj se recomandă tuturor crescătorilor de câini și celor ce dețin un patruped de companie, datorită funcționalității acesteia în dresajul comportamentului câinelui.

Zgarda pentru dresaj este cel mai eficient instrument pentru dresaj, care învață câinele să se abțină de la obiceiuri nedorite. Este unica metodă prin care puteți controla comportamentul câinelui, de la distanță, atunci când se îndreaptă cu repeziciune să atace un alt câine, o pasăre sau chiar un om. Un semnal sonor, sau o vibrație, sau un impuls îi va comunica câinelui să se oprească.

 1. Zgărzi electronice pentru toate rasele

Zgarda electronică oferă 3 funcții principale: semnale sonore, vibrații și impulsuri electrostatice, care, pot fi reglate după intensitatea necesară.

Un singur semnal sonor poate schimba comportamentul câinelui instantaneu, astfel încât plimbarea în locurile publice cu patrupedul Dumneavoastră va deveni mult mai plăcută, atât pentru Dumneavoastră, cât și pentru mediul înconjurător.

Dacă aveți un patruped hiperactiv și doriți să-i moderați mișcările bruște, comandați o zgardă electronică de pe site-ul www.zgarda-dresaj.ro  sau la următoarele date de contact:

Telefon: +40733826722

Email: info@zgarda-dresaj.ro

 1. Zgărzi electronice și alte accesorii pentru dresajul câinelui

Câinele a fost din totdeauna cel mai bun prieten al omului, dar, uneori, când simte un pericol din partea unui om sau altui animal și din instinctul de a-și apăra stăpânul, se poate repezi spre străini să îi atace sau să latre în continuu la ei, deranjând vecinii cu gălăgia lătratului. Acest comportament poate fi controlat, cu ajutorul  zgărzilor electronice, disponibile în diverse modele, cu funcții diferite.

În magazinul online zgarda-dresaj.ro puteți găsi:

 • Zgărzi electronice;
 • Zgărzi vibratoare;
 • Zgărzi anti-lătrat;
 • Cabină anti-lătrat;
 • Garduri electronice;
 • Zgărzi anti tragere;
 • Zgărzi Led
 • Zgărzi GPS;
 • Accesorii pentru zgărzi etc.

Există multe soluții moderne și eficiente pentru dresajul patrupedului dvs. Alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine și bucurați-vă de un animal de companie ascultător și dresat!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.