Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă cu o relație online atunci când forumul moare ?

Înainte de a începe aceste articol vreau să menționez că o relație online nu este o relație , ci doar un mod prin care temerile de a fi respins sunt evitate.

Pe data de 16 aprilie 2013 , IamDRock a postat pe forumul EP( Experience Project) un articol cu titlul I Love Rainbowdasher , în care spunea :

 Rainbowdasher a devenit o parte foarte importantă din viață mea , am început să am grijă de ea foarte mult și nu mai pot să îmi țin sentimentele în mine și trebuie să mărturisesc că sentimentele mele pentru Rainbowdasher sunt foarte reale. Ne păsa foarte mult unul de celălalt.Nu am întâlnit-o în persoană , dar interacțiunile noastre unul cu celălalt merg dincolo de a vorbi pe EP.

Din titlu articolului postat de IamDRock îmi dau seamă că el avea sentimente pentru  caracterul sau avatarul Rainbowdasher ci nu pentru persoana din spatele acestuia. A început să aibe grijă de ea , cum a făcut asta nu pot să îmi dau seama , probabil ștergea monitorul mai des. Recunoaște că nu a întâlnit-o în persoană așa că Rainbowdasher putea să fie oricine.Tot într-un post făcut de această data de Rainbowdasher aceasta explică primul lor sărut , deci se pare că s-au întâlnit sau zvonurile cum că ar fi una și aceași persoană sunt reale.

 EP sau Experience Project era o comunitate online care conecta oameni anonimi cu alte persoane pentru a împărtăși experiențele lor. Am spus era pentru că în ziua de astăzi acesta nu mai functioaneaza, iar mulți consideră că a fost cel mai prost site de socializare , motivele fiind destul de clare deoarece existau postări care : cer bani , detaliază fetișuri sexuale sau întrebări precum e păcat să fii evreu. Cu toate acestea site-ul a avut zeci de milioane de utilizatori , dar din cauza problemelor de confidențialitate aceștia au hotărât să închidă platforma. Acest gen de site , nu îl ajută pe om să își învingă frica de a eșua sau de a fi respins , ci dimpotrivă îi arată că e mai bine să se distanțeze de lumea reală și să treacă în cea virtuală( lumea lipsită de pericol dar și de viață).

Acum site-ul  este doar o arhivă , iar povestea de dragoste dintre cei doi iubiți online va dăinui mereu…..Online bineînțeles!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.