Press "Enter" to skip to content

Ce remedii naturale ai împotriva constipației?

Constipația poate apărea din diferite cauze, iar remedierea ei poate fi anvoioasă, în funcție și de gravitatea pe care o are. Înante de a apela la ajutor medicamentos atunci când ești constipat, este recomandat să te orientezi către câteva remedii naturiste pe care s-ar putea să le găsești deja în bucătărie.

Un prim remediu ar fi semințele de chia, care sunt benefice pentru tranzitul intestinal, mai als dacă sunt lăsate în apă și ajung să capete o consistența gelatinoasă. Ele pot fi consumate în shake-uri sau alături de iaurt/lapte cu cereale.

Prunele sunt un alt remediu naturist împotriva constipației, care este folosit din cele mai vechi timpuri, întrucât ele dublează mișcările intestinale. Merele pot ajuta și ele deoarece sunt foarte bogate în fibre, ele fiind un ajutor esențial pentru lupta împotriva constipației, element valabil și în cazul legumelor cu frunze precum spanacul sau salata Kale. De asemenea, consumul regulat de cafea facilitează și el tranzitul intestinal.

Pe constipat.ro vei găsi centralizate mult mai multe informații decât remediile naturiste pentru această problemă. Site-ul prezintă date despre cauzele și simptomele constipației, atât la adulți, cât și la bebeluși și copii. De asemenea, sunt prezentate și remediile, dar și informațiile de bază necesare despre această condiție de sănătate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.