Press "Enter" to skip to content

Ce nu poate lipsi din arsenalul tau de promovare?

Daca tu crezi ca sezonul prezentarilor, evenimentelor, conferințelor se incheie vreodata, te inseli amarnic. Aceasta este o piata fertila, iar tu trebuie sa lipsesti din decorul ei (daca activezi in ea), atata vreme cat esti si „echipat” corespunzator .

Si cum altfel ai putea intampina un asemenea sezon incarcat in evenimente decat cu un arsenal complet al instrumentelor de marketing. Dupa cum stii deja, detaliile fac mereu diferenta, aaa ca tu trebuie sa fii mereu pregatit pentru evenimentele planificate.

Ai o mapa de prezentare personalizata? Daca ai, verifica daca e completa! Mai exact, daca ai in ea si un usb personalizat, care iti prezinta strategia, ideile, etc. Astfel de USB-uri nu numai ca iti salveaza viata de om care vrea sa fie in centrul atentiei, ci te evidentiaza in cadrul prezentarilor, evenimentelor, conferințelor.

De-a lungul timpului s-a evidentiat faptul ca toata lumea e incantata de obiectele promoționalele iesite din comun. Ceea ce conteaza cu adevarat este felul in care reusesti sa te faci tinut minte! Sa te vinzi cat mai bine. Pentru aceasta, trebuie urmate cateva reguli foarte simple care, de fapt, tin chiar de etica afacerii.

Atentie la simboluri

Totul e sa ai arsenalul tau de promovare, instrumentele tale de marketing bine pus si bine puse la punct. E bine sa stii ca astfel de USB-uri le poti folosi in scop informativ – despre tine, despre business-ul tau, despre planul tau s.a., sau le poti folosi pe post de cadou (avand desigur un continut care sa se refere tot la tine!). Daca nu doresti ca un asemenea USB cadou sa se refere la tine strict, il poti umple cu mesaje si fotografii – care sa faca intrucatva referire la ceea ce faci – de Sarbatori. Sărbătorile constituie un prilej minunat de promovare pentru orice fel de afacere deoarece in perioadele de dinaintea sărbătorilor atenția oamenilor este indreptata spre asa ceva. Astfel, simbolurile si coloristica specifica fiecarei sarbatori, utilizate in mesajele si imaginile de pe un astfel de USB cum ai tu, pot contribui la atragerea atentiei, la doza de awereness.

De succes

In cazul prezentarilor digitale de produse sau servicii, poti opta pentru USB-uri personalizate, insotite de un catalog tipărit al produselor sau serviciilor companiei tale, pentru pliante și cataloage. Daca ti se pare prea complicat, poti opta doar pentru astfel de USB-uri, adica personalizate. Aceste lucruri pot fi extraordinare in campaniile tematice de promovare. Daca nu stiai, referitor la ceea ce iti spuneam cu sarbatorile, aceasta asociere poarta numele de campanie tematica si reprezinta una dintre cele mai de succes strategii de marketing, putand fi adoptata de catre extrem de multe categorii de business.

Ai fi surprins, dar gesturile mici contează mai mult decat crezi. Si ii fac pe cei din jurul tau sa isi aduca aminte cu drag de compania ta. De brandul tau. De tine! Si tendintele sunt cele care te aduc mai aproape de atentia oamenilor si de preferinele lor.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.