Press "Enter" to skip to content

Ce metal sa alegi pentru inelul de logodna si verigheta?

Sa alegeti inelul de logodna perfect pentru mireasa dvs. este la fel de important ca diamantul sau piatra pretioasa pe care o va tine inelul. Astfel ca, daca este timpul sa cumparati un inel de logodna, exista multi factori care trebuie sa ii luati in considerare. Alegerea metalului este o decizie mai complexa decat credeti. Daca odata era o singura alegere intre galben si alb, acum aveti o gama larga de posibilitati de luat in considerare. Luati-o cu primul pas, incepand cu tipul de metal si veti ajunge sa luati un inel care se potriveste stilului miresei si astfel, il va pretui pentru totdeauna. In plus, astfel veti sti mai departe si in ce stil veti alege verighete, in momentul in care veti dori sa va oficializati relatia.

Care este stilul ei?

Concentrati-va, mai intai, pe stabilirea stilului logodnicei dvs., apoi sa cautati metalul si culoarea potrivita pentru a completa acest stil. Unul dintre primele lucruri de care trebuie sa va ganditi cand alegeti un metal este tipul de bijuterii pe care viitoarea dvs. mireasa il poarta in mod obisnuit:

  • Daca este atrasa de nuante mai reci si de bijuterii in tonuri argintii, atunci platina sau aurul alb sunt calea pe care trebuie sa mergi.
  • Aurul galben sau aurul rosu/roz sunt alegeri bune daca are tendinta de a gravita spre tonuri mai calde.
  • Amestecarea metalelor, cum ar fi aurul alb si aurul galben, este o optiune inteligenta, deoarece ii va permite sa completeze cu orice piesa din dulapul ei de bijuterii existent.

Platina

Platina este un metal natural alb, cu un luciu rece, care prezinta frumos stralucirea diamantelor. Este o alegere populara pentru inele de logodna, dar si verighete de nunta si este considerat cel mai pretios dintre toate metalele folosite la bijuterii.

Aur

Aurul este un metal extrem de versatil si cea mai comuna alegere pentru bijuterii. Masurarea standard a aurului este un karat, care este impartit in 24 de parti. Aurul pur este de 24 de karate. Exista aur galben, aur alb, aur roz/rosu si aur verde, astfel ca exista multe optiuni si combinatii in alegerea unui inel de logodna sau verigheta.

Alegerea perfecta

Acum ca intelegeti diferentele dintre metale, este timpul sa puneti piesele impreuna. Alegeti-va metalul, alegeti stilul si completati aspectul cu un diamant stralucitor sau o piatra pretioasa superba. In acest proces, veti descoperi lucruri despre viitoarea dvs. sotie, despre care e posibil sa nu fi stiut inainte si asta face parte din distractie. In cele din urma, veti crea un inel de logodna care este la fel de unic si frumos ca femeia care il va purta, iar mai tarziu, va fi mult mai simplu in alegerea verighetelor.

  

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.