Press "Enter" to skip to content

Ce înseamnă să iei un credit responsabil de la Provident?

Vrei să-ți duci toate planurile la bun sfârșit ori să-ți acoperi cheltuielile neprevăzute și ai nevoie de un credit de nevoi personale?

Aproape toată lumea folosește un credit, dar, din lipsa unei educații financiare, putem uneori să facem alegeri care ne vor afecta de-a lungul a câțiva ani de zile și care vor avea un impact negativ asupra psihicului, situației familiale și chiar profesionale. Stresul de zi cu zi ne consumă viață oricum, așa că ideal ar fi să nu mai adăugăm încă un motiv la lista deja lungă.

A fi responsabil înseamnă a studia fiecare cerere de împrumut

Pentru a avea acces la un „credit responsabil” înseamnă în primul rând a fi însoțit de un profesionist serios. Înainte de a acordă un împrumut, instituția de creditare examinează minuțios toată situația financiară a clientului său:

Informații privind venitul familiei (angajat, alocații, pensie alimentară …)

Credite curente

Alte cheltuieli (impozite, pensie alimentară …)

Această analiză face posibilă evaluarea riscurilor și anticiparea eventualelor dificultăți de rambursare. A fi responsabil pentru o instituție de credit înseamnă să știi cum să spui nu în interesul clientului tău

Acordarea creditului este un act care leagă creditorul, precum și pe cel care se împrumută.

Propunerea unei soluții în funcție de fiecare situație este chiar baza unui contract financiar; și refuzul unui credit unei persoane care nu va putea să-l ramburseze face, de asemenea, parte din el! Acesta este și un credit responsabil: trebuie să va gândiți mai întâi la interesele și viitorul clientului.

Rețineți că, în cazul unui refuz, o nouă cerere poate fi depusă, în general, câteva luni mai târziu dacă situația evoluează.

În orice caz, șțiți că în cazul Provident păreri puteți apela la un specialist, un profesionist care vă va găși cea mai bună protecție și cea mai bună oferta la cel mai bun preț.

A fi responsabil înseamnă a sprijini și a consilia …

Reprezentanții instituției de creditare acolo pentru a vă ghida în ceea ce privește toate informațiile necesare. Acest sprijin este fundamental. Consilierii vă răspund la întrebări. Ei sunt acolo pentru a vă informa și a vă permite să decideți cu încredere.

… pe toată durata creditului

În caz de dificultăți, un partener de credit responsabil la adresa dvs. și vă ghidează. El este acolo pentru a găși o soluție cu dvs. și poate chiar, dacă aveți nevoie, să vă redirecționeze către organismele publice.

Fii responsabil, consilierii Provident oferă un credit în deplină transparență

Din punct de vedere legal, fiecare instituție de credit trebuie să comunice în mod transparent cu clienții săi. Acesta trebuie să furnizeze informații clare care apar în orice contract: rată, durata împrumutului, suma rambursărilor lunare. La Provident că oferim și simulări de credite, cu exemple clare, că să înțelegeți exact ce presupune acest proces. Nu ne plac surprizele neplăcute, așa că va punem la dispoziție toate informațiile.

Un partener responsabil de credit vă garantează accesul la o monitorizare personalizată. Consilierii experți vă stau la dispoziție pentru a ține cont de schimbările din situația dvs.: evenimente neprevăzute, dificultăți de rambursare, vă puneți întrebările și discutați cu încredere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.