Press "Enter" to skip to content

Ce înseamnă flash sale și ce reprezintă un cod reducere answear

Vânzările flash sunt din ce în ce mai numeroase pe internet. Acest proces de marketing ajută la fidelizarea clienților, oferindu-le în același timp economii uriașe. Într-adevăr, într-un timp scurt, produsele vor fi literalmente vândute, deci va fi necesar să cumpărați la timp pentru a obține reduceri excepționale. Cu toate acestea, produsul trebuie verificat înainte de cumpărare.

Cum și ce cumpărăm că să beneficiem de reduceri?

Vânzarea flash este un proces unic de marketing pe internet care vă poate ajută să economisiți bani. Site-urile oferă pentru o anumită perioadă de timp (1 oră, 1 zi etc.) produse la reducere. Va fi posibil să le gășiți cu -30 sau chiar -50% reducere. Lângă prețul de vânzare, veți găși adesea un ceas care indică timpul rămas al ofertei. Prin urmare, este necesar să cumpărați produsul în timpul dat pentru a beneficia de prețul redus. După termenul limită, produsul revine la prețul inițial. Vânzările flash sunt recurente, deci nu este nevoie să vă grăbiți, este mai bine să așteptați produsul la care visați.

Sfaturi și trucuri

Verificați calitatea produsului înainte de cumpărare: într-adevăr, vânzările flash se referă în principal la produse demodate sau de calitate inferioară. Înainte de orice achiziție, este necesar să aflați despre produs.

Vânzările online însă au drept scop destocarea, adică reducerea stocurilor de marfă mai veche pentru a face loc noilor articole. Feriți-vă însă de prețurile de bază false: unele site-uri nu ezită să vă ofere oferte extraordinare în timpul vânzărilor flash. Verificați și site-ul answear și va puteți convinge de reducerile oferite, prin adăugarea unui cod reducere answear la finalizarea comenzii online.

Pentru ce este vânzarea flash?

Astăzi, mulți comercianți de internet utilizează tehnică de vânzare flash pentru a:

pentru a animă o gamă de produse;

să încurajeze inițierea actului de cumpărare;

pentru a fideliza clienții;

pentru a merge pe tendința vânzărilor private.

Scopul vânzărilor flash este de a crea un sentiment de imediatitate, chiar de urgență, în client. Astfel, comerciantul se bazează pe procesul care îl împinge pe consumator să cumpere de teamă de a nu rată ocazia de a economisi bani. Acest mecanism este cel care declanșează actul de cumpărare. Pentru a accentua acest sentiment, majoritatea site-urilor de comerț electronic folosesc un sistem de numărătoare inversă, care numără minutele în jos și permite potențialului cumpărător să vizualizeze timpul rămas pentru a lua decizia. Dacă decide să dea click, reducerea indicată poate fi aplicată automat sau sub formă unui cod promoțional.

De ce să urmărim campaniile flash-sale de pe answear?

Ce avantaje au clienții:

· Primesc un cod reducere answear valabil la orice comandă;

· Descoperă oferta site-ului și hotărăsc, poate, să achiziționeze și alte produse;

· Se bucură de promoții regulate și de haine de calitate la prețuri convenabile;

· Transport și retur gratuit la comenzi de peste 200 de RON;

· Cod reducere answear de 15% la prima comandă.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.