Press "Enter" to skip to content

Ce inele pot fi purtate in functie de forma mainii

De cele mai multe ori femeile sunt foarte atente atunci cand isi aleg hainele tinand foarte mare cont de corpul lor si incercand sa isi ascunda defectele. De asemenea, acestea acorda o atentie speciala si atunci cand vine vorba de cercei, pe care ii selecteaza in functie de trasaturile si forma fetei. Insa cum isi aleg acestea colectia de inele? Seduse de magia fiecarui design, acestea isi aleg de obicei ce inele de argint sa achizitioneze fara sa se gandeasca la foarte multe aspecte.

Inelele sunt bijuterii ce au aparut inca din antichitate si au fost apreciate inca de atunci pentru aspectul deosebit ce il ofera celor ce aleg sa le poarte. Iubitoarele de inele argint sau din aur trebuie sa stie ca unul dintre criteriile caruia este indicat sa acorde atentie atunci cand alege o astfel de bijuterie este forma mainii.

Pentru o mana cu degete subtiri si lungi sunt recomandate inelele cu pietre de dimensiuni mici si medii de forma rotunda sau ovala. Inele mari sunt de evitat in aceast caz creand iluzia unor degete extrem de firave. Pentru acest tip de mana sunt ideale inelele cu un design cat mai creativ, insa nu foarte masive.

In schimb, daca vorbim de o mana cu degete mai groase, pentru aceasta sunt recomandate inelele cu forme alungite care dau impresia unor degete subtiri. Pot fi alese in acest caz inele cu pietre ovale si de asemenea, inele cu pietre late, cu taietura patrata sau dreptunghiulara. O piatra prea ingusta va accentua grosimea degetelor.

Aceasta situatie nu se aplica si mainilor cu degete scurte. Din potriva, pentru acestea se preteaza mult mai mult inelele cu pietre de forma ingusta sau cu o banda metalica subtire. De asemenea, inelele simple fara aplicatii sunt excelente pentru acest tip de mana.

Este important ca pe langa haine si incaltaminte, un look ireprosabil trebuie sa contina si bijuteriile potrivite.

 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *