Press "Enter" to skip to content

Ce este Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 este un set de aplicații și servicii Software-as-a-Service (SaaS) interconectate şi modulare. Acesta combină capabilitățile CRM și ERP, integrând datele, logica de afaceri și procesele. Deci, în loc să aibă funcții separate de vânzare și marketing, Dynamics 365 oferă funcții de vânzări și marketing automatizate, integrate și inteligente care conectează, prioritizează și converteşte clienții potențiali în clienți plătitori. Este construit pe Microsoft Azzure, care oferă atât o platformă de încredere, cât și un ecosistem larg de servicii. Acesta este integrat nativ cu aplicațiile de productivitate Microsoft 365, oferind o modalitate unificată de a gestiona utilizatorii și serviciile.

Cum funcţionează de fapt Microsoft Dynamics 365

Aplicațiile din Dynamics 365 sunt adaptabile unei afaceri, precum și nevoilor departamentale specifice. Fiecare aplicație este concepută pentru a funcționa excelent pe cont propriu, dar funcționează și mai bine împreună. Aceste aplicații bazate pe browser sunt accesibile de oriunde, pe orice dispozitiv și există, de asemenea, o gamă bogată de aplicații mobile disponibile. Cu instrumentele de administrator, există în continuare control asupra modului în care serviciile și aplicațiile sunt configurate pentru a satisface nevoile de afaceri și securitate. De asemenea, se poate utiliza Microsoft Power Platform pentru a crea experiențe personalizate și automatizate în jurul datelor și proceselor.

Microsoft Dynamics 365 le permite utilizatorilor să construiască aplicații pe cont propriu utilizând experiența de creare a aplicațiilor cu indicaţii în aplicațiile Microsoft Power. Este similar unui PowerPoint, iar motorul vizual și puterea fluxului de lucru sunt toate automatizate. Inteligența încorporată permite afacerii deţinute să obțină informații rapide și acționabile care pot fi optimizate și mai mult cu servicii suplimentare, atât pe Azure, cât și prin utilizarea de aplicații de informații construite special, precum Customer Insights.

 Microsoft Dynamics 365 a adăugat noi capacități puternice în gama Microsoft. Dar există atât de multe opțiuni noi de la an la an, încât poate fi greu în a ţine pasul. La lansare, Dynamics 365 a fost vândut la prețuri accesibile, cu două ediții disponibile în funcție de mărimea afacerii clientului. În cadrul acestor pachete, clienții achiziționează licențe pentru fiecare utilizator care va avea nevoie de acces în cadrul aplicaţiei.

 Se poate utiliza Microsoft Dynamics 365 în cloud sau într-un mediu cloud hibrid. Este simplu de gestionat și implementat în orice mod ar fi nevoie, în funcție de buget și infrastructură.

Avantaje Microsoft Dynamics 365

Acest pachet vine cu o serie de avantaje importante pentru toţi utilizatorii, după cum urmează:

–   Programele din pachetul office funcţionează în cloud, ceea ce înseamnă că toţi vor avea acces la datele şi fişierele pe care se lucrează, fără să fie nevoie să împartă şi acelaşi spaţiu;

–   Managerii de proiecte pot vedea de oriunde stadiul în care se află proiectul, inclusiv din concedii şi au nevoie doar de o conexiune la internet;

–   Fiecare persoană din firma poate să ajungă la informaţiile de care are nevoie rapid şi eficient, fără să fie nevoie să aştepte după ceilalţi colegi;

–   Este permis multitasking.

Toate aceste avantaje au făcut ca Microsoft Dynamics să fie un pachet căutat de antreprenorii din mai multe domenii de activitate.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.