Press "Enter" to skip to content

Ce documente îți trebuie pentru a achiziționa o casă la roșu?

Casa sau apartamentul la roșu reprezintă una dintre etapele construcției acesteia, iar denumirea este oferită de culoaea cărămizilor, casa fiind în mod evident, nefinalizată. Pentru majoritatea persoanelor, achiziția unei case sau a unui apartament la roșu se face în funcție de buget. Totuși, sumele pe care trebuie să le plătiți nu reprezintă singurul aspect pe care trebuie să îl aveți în vedere, întrucât aspectele legislative sunt la fel de importante.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că proprietatea pe care vreți să o achiziționați este integrată în cartea funciară, caz în care se poate întemeia contractul de vânzare pe baza terenului unde este construită casa. Altfel, dacă este vorba despre intabularea casei în cartea funciară, este necesară întemeierea unui dosar care să cuprindă actul de proprietate al terenului, extrasul informării de la cartea funciară a imobilului, autorizația de construcție și cartea tehnică a acesteia, precum și dovada plății emiterii autorizației de construire.

Site-ul constructiicaselarosu.ro  vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu domeniul de construcții al caselor la roșu. În urma accesării acestui site veți știi ce trebuie să aveți în vedere pentru execuția construcției, atât din punct de vedere legislativ, cât și al detaliilor și evoluției.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *