Press "Enter" to skip to content

Ce aplicatii sa instalezi pe telefonul tau cu Android

Atunci cand vine vorba de alegerea aplicatiilor pentru smartphone-ul tau, mai ales cand vine vorba de Android, alegerea poate fi ingreunata de multitudinea de publisheri din Google Play Store.

In articolul acesta voi scrie si povesti despe cateva aplicatii android care nu ar trebui sa lipseasca de pe telefonul tau.

Daca ai nevoie de aplicatii pentru managementul fisierului, ES File Explorer este aliatul tau, dar trebuie sa ai in vedere faptul ca, in varianta free, vei vedea niste reclame din cand in cand in footbar.

In ceea ce priveste stocarea fisierelor online, dar si share-uirea lor, Google Drive, Dropbox si One Drive sunt cele mai bune trei alegeri. Iar ca browsere, Opera si Firefox sunt in topul preferintelor utilizatorilor de android.

Atunci cand vine vorba de video, VLC este castigator detasat pe toate telefoanele cu android. Personal nu am vazut aplicatie care sa faca atat de multe lucruri si sa fie free.

De asemenea, ai nevoie si de niste aplicatii de editat foto bune printre care amintim VSCO, Snapseed, Lightroom, PICNIC, dar si filtrele de pe Instagram.

In cazul in care vrei sa inveti o limba straina usor, alegerea aplicatiei Duolingo este recomandata, iar daca si calatoresti sau vrei sa stii cum e vremea pe afara, AccuWeather este aliatul tau. Cu toate astea, ca sa ajungi in tara respectiva, daca alegi sa mergi cu masina ai nevoie de Waze.

Cum roamingul este putin ciudat, Datally, GlassWire sau My Data Manager sunt trei dintre aplicatiile care pot masura si monitoriza traficul de net astfel incat sa te asiguri ca nu faci cost suplimentar. De asemenea, au si anumite setari pe care le puteti face pentru a reduce chiar traficul facut pe site-uri.

Sa nu uitam si de momentele acelea cand auzi o melodie si vrei cu orice pret sa o mai asculti si acasa. Ei bine, aici ai nevoie doar de aplicatia Shazam fiindca va gasi melodia pentru tine si o va salva pentru mai tarziu.

In final, vorbim si de antivirusi, iar cea mai buna varianta gratuita este Avira, insa va recomand varianta platita a celor de la BitDefender deoarece promite sa lupte impotriva virusilor pentru a va pastra datele de pe telefon intacte si doar ale voastre.

Sper ca articolul sa va ajute sa alegeti mai bine aplicatiile pe care urmeaza sa le folositi pe telefonul android.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *