Press "Enter" to skip to content

Ce alimente să consumi împotriva luptei cu celulita?

Celulita sau coaja de portocală este considerată dușmanul tuturor femeilor. Aceasta poate fi combătută prin mai multe tehnici, cum ar fi masajul, sportul sau tratamentele corporale, însă un factor crucial este jucat și de către alimentație.

O alimentație curată, fără fast food, grăsimi și prăjeli excesive și carbohidrați albi, va ajuta cu siguranță în lupta împotriva kilogramelor în plus și va spori dispariția celuitei, însă este bine de știut că există câteva alimente care tratează direct coaja de portocală. Din categoria fructelor, cele mai potrivite pentru a se lupta cu retenția de apă și pentru a spori drenarea grăsimilor depuse sunt bananele, ananasul, perele, coacăzele și papaya.

De partea cealaltă, cele mai eficiente legume care nu trebuie să lipsească din alimentația dumneavoastră sunt broccoli-ul, usturoiul și cartofii dulci. Pe lângă acestea, alte ingrediente cheie, dar mai puțin cunoscute, care combat celulita sunt chili-ul, semințele de floarea soarelui, nucile de Brazilia, rădăcina de ghimbir și rozmarinul.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare despre celulita, nu ezitați să intrați pe desprecelulita.ro. Aici veți afla tot ce trebuie să știți pentru a lupta împotriva celulitei, de la ce alimente să consumați și cauzele apariției celulitei, până la ce tratamente să urmați pentru a obține cele mai bun rezultate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.