Press "Enter" to skip to content

Cauti aplice Led pentru iluminatul interiorului casei tale?

Gama de aplice LED pentru tavan sau perete reprezinta o solutie inovativa pentru iluminatul interior, fiind o categorie de produse tot mai frecevent aleasa de un numar tot mai mare de consumatori. In plus, faptul ca se regasesc intr-o diversitate de forme si modele fac ca acestea sa fie din ce in ce mai caute. Echipa Electric-Concept iti ofera cele mai bune solutii pentru un iluminat economic si modern!

Electric-Concept iti ofera o serie de proprietati pentru un iluminat corespunzator!

aplice led

Desi gama corpurilor de iluminat moderne, eco si sustenabile se mareste in fiecare sezon, exista cateva produse si categorii de produse care raman in continuare favorite datorita proprietatilor pe care le ofera. Prin acestea se regaseste, bineinteles, gama de aplice led, spoturi, lustre, plafoniere si proiectoare. Faptul ca le poti monta oriunde doresti, de la baie, bucatarie, living, dormitor sau hol semnifica un mare avantaj. In plus, in cadrul magazinului Electric-Concept vei gasi produse 100% romanesti, potrivite pentru orice tip de locuinta si pentru orice tip de design.

Eficienta energetica a acestor corpuri de iluminat este mult mai mare decat cea a corpurilor fluorescente si de pana la 8-10 ori mai mare decat cea a becurilor  incandescente. Prin urmare, siguranta ecologica, sustenabilitatea si protectia mediului sunt principalele caracteristici. De asemenea, lipsa mercurului, a plumbului sau a altor substante nocive este un alt avantaj de luat in considerare.

Unde poti utiliza aceste corpuri de iluminat?

Faptul ca aceste corpuri de iluminat reduc semnificativ costurile de energie si de intretinere fac ca tot mai multi clienti sa le aleaga atunci cand vine vorba de solutii inteligente. Utilizarea tehnologiei pe care o au aceste aplice led pare a fi adoptata de un numar tot mai mare de consumatori.

Din punct de vedere al utilizarii, acestea pot fi folosite in orice incapere, fiind considerate foarte flexibile, versatile si relaxante. Daca iti doresti o atmosfera relaxanta si confortabila, le poti amplasa pe perete sau in laterale. Nu rata cele mai ideale solutii de iluminat disponibile pe site-ul celor de la Electric-Concept.

Exista multe tipuri de corpuri de ilumiant, deci ar trebui sa le iei in considerare pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Poti comanda online dimensiunea si stilul in functie de casa ta direct de pe site sau telefonic la numarul afisat pe site. Avantajele te vor convinge sa faci decizia corecta!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *