Press "Enter" to skip to content

Cauti accesorii si piese pentru camioane cu livrare rapida? Le gasesti pe TruckMagia.ro!

Multi cred ca viata de sofer este usoara si, in egala masura, placuta. Insa adevarul este undeva departe. Multi aleg sa opteze pentru aceste joburi astfel incat familia sa aiba un trai mai bun, iar si mai multi o fac pentru ca nu pot gasi alt loc de munca mai bine platit.

Oricare ar fi motivele pentru care ai imbratisat o astfel de meserie, este important ca voiajul tau sa fie lipsit de defectiuni tehnice si accidente, astfel incat sa te intorci cu bine la familie. Evident, fiecare voiaj vine cu peripetiile si necesarul sau, insa cand ai la indemana accesorii utile pentru camioane, nici nu mai trebuie sa iti faci griji.

De aceea, TruckMagia, magazinul online destinat camioanelor, iti ofera o serie de sfaturi cu privire la accesoriile de camioane utile pe care trebuie sa ti le achizitionezi:

Accesorii si consumabile

Acestea joaca un rol esential in siguranta oricarui sofer de camion. De la antene, la antifurturi, chingi, aparatori de noroi si carenaj, lanturi etc., toate iti sunt utile la drum lung. Si chiar necesare. Nu avem nevoie de statistici, pentru a ne da singuri seama ca un camion care are marcaje reflectorizante este mult mai vizibil in trafic si deci posibilitatea de a fi implicat intr-un accident este mult mai scazuta.

Oglinzile suplimentare

Cand esti sofer de camion, iar transportul este de mare tonaj, cu siguranta ti-ar prinde bine niste oglinzi suplimentare. Este bine stiut unghiul este mult mai mare la camioane decat la masinile mici, cuprinzand buna parte din zonele laterale, fata si spatele.

Intretinere camioane

Antigel, odorizante, cosmetice auto, filtre sau lanterne, toate iti sunt extrem de utile.

Lada de scule si cutia pentru extinctor

Pentru ca nu stii niciodata cand vei avea vreo defectiune sau vei intalni un incendiu in trafic. Si cum colegialitatea este cuvantul de ordine in randul soferilor de camion, mai bine echipeaza-te cu cele necesare. 

Lada frigorifica

Cine nu ar vrea sa bea ceva rece pe timp de canicula? Sau sa isi pastreze mancarea in conditii optime pe tot drumul?

Orice ai nevoie in drumul tau, TruckMagia este alaturi de tine. Avem o selectie de sute de produse, de la accesorii camioane de interior, la consumabile, huse de scaune, mese pentru cabina, la aparatori si chingi de marfa. Intra si descopera-le si ai grija in drumul tau. 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.