Press "Enter" to skip to content

Cât de mult ne este influențată viața de astre?

Prognozele astrologice sunt, pe cât de interesante, pe atât de pline de curiozități. La fel ca în cazul oricărui alt fenomen, există și sceptici, respectiv persoane nu chiar atât de interesate de ceea ce oferă citirea în stele. Ei bine, lăsând deoparte partea cu mai puțină încredere în direcția astrologiei, este momentul să vedem ce anume are un horoscop de oferit. Potrivit specialiștilor, astrele ne guvernează viața și fiecare mișcare, fie ea bună sau rea. Cu toate acestea, cât de pregnantă este această influență? Rămâi alături de noi și descoperă răspunsul!

1. Studiile lui Michel Gauquelin

Dacă te-ai întrebat vreodată același lucru, vei fi surprins să descoperi faptul că psihologul francez Michel Gauquelin a dovedit multor sceptici importanța astrologiei. Potrivit studiilor acestuia, între profesie și planete există o legătură extrem de profundă. În plus, acesta susține faptul că planeta care se află pe Mijlocul Cerului în momentul în care se naște un copil este și cea care îi va guverna profesia. Spre exemplu, Marte este asociat cu sportivii, în timp ce Marte și Jupiter cu generalii militari. De asemenea, oamenii de știință sunt asociați cu Saturn, aceasta fiind și planeta care guvernează preoții.

2. Influența asupra căsătoriei

O altă personalitate în ceea ce privește studiile asociate unui horoscop este profesorul Didier Castille. Acesta susține, potrivit studiilor realizate, faptul că oamenii se căsătoresc inconștienți fiind. Factorii care au influențat acest lucru sunt aceeași dată de naștere a celor doi parteneri, aceeași zodie sau zodii vecine. De asemenea, acesta a evidențiat faptul că anumite zodii au caracteristici destul de diferite, printre acestea regăsindu-se apetența pentru grija casei, regăsită în cazul persoanelor cu zodiile de Taur, Rac și Gemeni.

3. Importanța zodiacului chinezesc

Nu este deloc un secret faptul că zodiacul chinezesc a schimbat complet astrologia occidentală. Chiar dacă sunt două zone diferite, acestea studiază același lucru. Tocmai de aceea, astrologia chinezească este relativ nouă și recentă pe tărâm european, în timp ce istoria acesteia există de mai bine de 3000 de ani. Din acest motiv, din ce în ce mai multe persoane se îndreaptă către ceea ce numim, astăzi, horoscop chinezesc, și pe care îl pot accesa simplu, rapid și la un click distanță.

4. Fizicianul Shawn Carlson

Studiile realizate de fizicianul Shawn Carlson din California relatează faptul că nu astrologia este cea care prezice viitorul. În același timp, acest domeniu de studiu nu poate nici să pună la dispoziție detalii cu privire la personalitatea unui om. Potrivit studiilor realizate, doar o treime din astrologii cărora le-a cerut să emită anumite presupuneri au fost corecte. Tocmai din acest motiv, fizicianul nu a putut observa o relație de cauzalitate între aceste elemente.

Un rezultat asemănător a fost evidențiat și de psihologul Bernie Silverman, care a analizat compatibilitatea astrologică din mai multe cupluri. Potrivit rezultatelor acestuia, asocierile astrologice nu au fost cele care au putut conduce la existența unei relații fericite și sănătoase.

Indiferent de poziția noastră față de astrologie și horoscop, acest domeniu are un loc de seamă în ceea ce privește viitorul fiecăruia dintre noi. Stă în responsabilitatea și în preferințele noastre să facem alegerile potrivite nouă, la nivel personal.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.