Press "Enter" to skip to content

Cât de mult contează culoarea atunci când alegem flori pentru aranjamentele de nuntă și pentru buchetul miresei?

Poate că nu v-ați gândit la acest aspect, însă culoarea joacă un rol important atunci când trebuie să vă decideți asupra florilor pe care le doriți în buchetul miresei și în aranjamentele florale. În esență, culorile florilor ar trebui să complimenteze rochia de mireasă, tema nunții și locația petrecerii. De exemplu, florile roșii sunt indicate pentru nunțile luxoase, florile roz sunt potrivite pentru nunțile romantice, în timp ce florile galbene sunt mai potrivite pentru nunțile rustice și care, eventual, se desfășoară în aer liber.

De asemenea, culorile alese în funcție de disponibilitatea sezonieră vă vor permite să obțineți aranjamente florale și buchete de mireasă de o frumusețe aparte, dar la un preț accesibil, deoarece florile de sezon întotdeauna costă mai puțin. Gândiți-vă doar la cât de frumos poate fi un buchet simplu din bujori sau la un buchet tip cascadă din gladiole. Puteți opta pentru o florărie online care pune la dispoziție imagini cu buchete de mireasă și alte tipuri de aranjamente pentru a observa cât de frumoase și încântătoare pot fi buchetele realizate din flori de sezon.

Mai apoi, când vă gândiți la culoare, luați în considerare ce anume trebuie să faceți cu acele flori. Sunt necesare pentru buchetul miresei? Aveți nevoie de ele pentru decorarea prezidiului sau a lumânărilor? Doriți să amenajați o zonă exterioară sau aveți nevoie de ele pentru realizarea mărturiilor? În funcție de acest aspect, alegeți culorile florilor. De exemplu, florile pentru buchetul de mireasă trebuie să se potrivească cu machiajul, rochia și, eventual, cu pantofii miresei. Pe de altă parte, dacă doriți flori pentru amenajarea unui spațiu exterior, aveți nevoie de culori care vor ieși în evidență. Totodată, acordați o atenție sporită când solicitați serviciul de livrare flori pentru a fi cât mai siguri că florile își vor menține aspectul frumos și proaspăt pe toată durata nunții.

De exemplu, cele mai apreciate flori albe sunt trandafirii, iasomie, cameliile, narcisele, gardeniile, orhideele și crinii. Sunt și flori roz foarte încântătoare și romantice, precum trandafirii, ranunculus, bujorii, garoafele și garofițele, crinii și lalelele. Florile mov sau lila au farmecul lor incontestabil și puteți opta pentru lavandă, liliac, anemone, iriși, hortensii, trandafiri și delpfinium. Dintre florile galbene se remarcă narcisele, floarea-soarelui, lalelele, gerberele, crinii, freziile și daliile. Nu în ultimul rând, cele mai impunătoare flori roșii sunt trandafirii, Anturium, gerbera, daliile, crăciunița și crinul Amarylis.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.