Press "Enter" to skip to content

Case cu geamuri mari

Geamurile mari din PVC la casa sunt foarte eficiente din punct de vedere termic la fel ca un perete si sunt favorabile din punct de vedere energetic.

Distributia ferestrelor nu ofera doar un design frumos incaperii, acestea ajuta si la incalzirea constanta a locuintei.

Un design corect al tamplariei PVC inseamna alegerea potrivita a dimensinii geamurilor, a cadrului si a etansarii, toate acestea opresc pierderea agentului termic.

Geamurile termopan sunt performante avand in dotare sisteme de etansare duble incorporate si puncte de blocare multiple, reducand infiltrarea aerului.

Sistemul de ferestre termopan poate influenta rezistenta termica prin alegerea unor materiale izolante de buna calitate cu poduri termice eliminante si cavitati izolate.

Materialul din care sunt fabricate ramele au un rol deosebit de important pentru rezistenta structurala dar si pentru performanta termica a sistemului de ferestre.

Ferestrele pot sa fie eficiente din punct de vedere termic la fel ca un perete, prin urmare, tamplaria PVC este foarte buna la mentinerea confortului termic.

Avantajele geamurilor mari

Ferestrele de dimensiuni mari adauga lumina incaperii si incalzeste temperatura aerului. Datorita luminii naturale, utilizarea energiei electrice nu mai este necesara, ceea ce va genera costuri mai putine.

Geamurile mari arata intr-un mod spectaculos si ofera eleganta interiorului.

O camera cu ferestre mari va crea senzatia de camera mult mai mare, deoarece cantitatea de lumina care patrunde face posibila vizualizarea nelimitata a incaperii. Aceste geamuri sunt recomandate pentru casele sau apartamentele de dimensiuni mici.

Daca te numeri printre cei norocosi si ai casa undeva la tara, aceste geamuri te vor ajuta sa simti unitatea cu natura si te vei incarca cu energie pozitiva.

Amplasarea geamurilor

Cel mai des intalnim geamuri mari in camera de zi, insa, aceasta nu este o regula, exista un numar mare de camere unde astfel de geamuri vor aduce un avantaj incaperilor.

Se recomanda instalarea ferestrelor in apartamente sau case din partea de sud sau sud-vest, astfel va veti putea bucura de lumina soarelui mai multa vreme.

Cu cat este mai multa lumina naturala, cu atat starea de spirit creste si are un efect pozitiv asupra sanatatii tale.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.