Press "Enter" to skip to content

Care sunt cele mai bune proaspe de plaja ?

Prosopul de plaja nu este doar un accesoriu pe timp de vara si atat, el trebuie sa fie si functional, atat pentru a te sterge de apa odata ce iesi din mare sau din piscina, cat si pentru a iti oferi un suport atunci cand stai lungit, la soare.

Gama de prosoape de plaja reprezinta un element principal in timpul verii, deoarece ne insotesc in valiza in timpul vacantelor si in zilele de plaja sau piscina. Desi nu petrecem mult timp alegand acest obiect, trebuie sa stim care este cel mai potrivit pentru fiecare ocazie. Mai jos, explicam care prosop este cel mai bun pentru vara.

Unde faci plaja?

In functie de locul in care mergi, va trebui sa te uiti la diferite modele, deoarece prosoapele au multe caracteristici de retinut. De exemplu, calitatea este determinata de greutate, adica greutatea in grame. Deci, este foarte important sa fii atent la cantitatea de fibre pe careo are, deoarece cu cat este mai mare numarul acestui tip de structura, cu atat este mai mare capacitatea sa de absorbtie a apei.

Dimensiunea prosopului

Un alt aspect de retinut este dimensiuneaprosopului. Poti alege dimensiunea sa in functie de utilitatea pe care o vei oferi acestuia. Prin urmare, daca trebuie sa te intinzi pe plaja, mai bine alege un prosop mare. In timp ce intre timp, daca ideea ta este sa urci muntele si sa te scalzi intr-un rau, alege unul de dimensiuni mai mici, astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu in rucsac- este cea mai buna optiune.

Intretinere prosoape de plaja

Ar trebui sa eviti spalarea prosoapelor cu balsam pentru imbracaminte, deoarece acest produs dauneaza capacitatii lor de absorbtie. O alternativa este utilizarea otetului alb si a sapunului- vei vedea caprosoapele vor ramane pufoasesi nu vor deveni un cuib de germeni. Daca preferi sa le asezi in aer liber, ai grija ca acestea nu sunt expuse la soare, deoarece poate facilita pierderea culorii tesaturilor.

Daca te uiti la calitate si confort, vei gasi prosopul care ti se potriveste cel mai bine.. Alege o calitate buna, si de ce nu, un colorit perfect pentru vara. Alege prosopul potrivit si intotdeauna ghideaza-te si dupa locul in care il vei folosi. Cum scrie si mai sus, un prosop de dimensiuni mari este perfect pentru mare, in schimb un prosop mai mic, este tocmai bun pentru a fi asezat pe o pajiste, la munte.

Nu uita sa iti cumperi si cateva prosoape de baie

Chiar daca ai tedinta de a spune ca mergi la plaja si nu ai nevoie decat de prosopul tau preferat pentru pus pe nisip, in realitate vei avea nevoie si de prosoape de baie, pentru ca dupa o zi de stat in apa si de stat pe nisip, primul lucru pe care vei dori sa il faci este un dus, pentru a elimina eficient tot nisipul si toate alegele, inclusiv cele care ti s-au prins in par. Alege prosoapele potrivite si asigura-te ca nu uiti niciunul acasa.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *