Press "Enter" to skip to content

Care sunt avanatje pe care le ofera utilizarea de BCA?

BCA-ul, unul dintre cele mai cunoscute si folosite materiale de zidarie ale prezentului, a schimbat, cand a aparut, felul in care sunt realizate constructiile. Pentru a intelege cum a ajuns sa fie atat de popular si cum si-a pastrat renumele, ti-am pregatit in acest articol cele mai interesante curiozitati despre acest produs.

Cum a ajuns BCA-ul sa fie cel mai folosit material de zidarie?

Exista o serie de avantaje pe care aceste material denumit BCA o detine si datorita carora este atat de cunoscut si folosit printre specialisti. Printre acestea reamintim si:

  • Se monteaza usor – acest produs se bucura de costuri mai mici ale lucrarilor si un timp redus de montaj;
  • Bun izolator termic si fonic – spre deosebire de alte produs, acesta nu necesita straturi suplimentare de izolatie fiind un bun izolator;
  • Permite permeabilitatea vaporilor – structura poroasa lasa peretii sa „respire”, previne aparitia condensului, a mucegaiului si a igrasiei;
  • Rezistenta la incendiu – ramane imun la ardere timp de cel putin patru ore;
  • Rezistenta la cutremure – are o structura durabila si o greutate redusa;
  • nu este poluant – este realizat din materiale naturale, nonpoluante si se poate recicla.

In comparatie cu avatanejele pe care le detine, dezavantajele sunt reduse la numar, astfel ca poti conta oricand pe un proiect facut din BCA.

Cat economisesti daca construiesti o casa din BCA?

bca

BCA este cel mai cunoscut material din domeniul zidariei din Romania, ceea ce te poate ajuta sa faci economii pe mai multe planuri. Te intrebi cum? Foarte simplu! Cheltuiesti mai putin pe transport, intrucat ai posibilitatea sa incarci mai multi paleti pe un transport, iar astfel se limiteaza numarul de drumuri intre depozit si santier.

In plus, cheltuiesti mai putini bani si in manipulare si in punere in opera, deoarece se va reduce forta de munca necesara pe santier. In plus, pentru prelucrarea materialelor din beton celular nu vei avea nevoie de scule si dispozitive scumpe.

De asemenea, elementele au o structura tip fagure de miere, ce ofera un rol de izolator termic, care te va ajuta sa economisesti, deoarece nu vei avea nevoie de o termoizolatie suplimentara. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti o grosime de BCA de minim 35 cm.

De unde poti achizitiona materiale de constructii la cele mai bune preturi?

La Mesterul Manole gasesti o gama larga de produse si servicii care iti vor completa si iti poate optimiza organizarea de santier cu cele mai bune produse. Plaseaza o comanda acum pe site!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.