Press "Enter" to skip to content

Cap tractor scania sau DAF? Ce alegem?

De-a lungul timpului putem spune că au avut loc numeroase realizări în ceea ce privește performanțele camioanelor. Pentru a vă ușura munca în alegerea și achiziționarea unui camion potrivit, am făcut o selecție pe piața auotomibilă a celor mai mari producători de camioane, cum ar fi cap tractor Scania.

Viața de șofer nu este una ușoară, de aceea alegerea unui camion care respectă niște standarde poate ușura considerabil timpul petrecut pe drum, cât și felul de a conduce.

Confortul asigurat pe parcusul drumului în cap tractor Scania

Aici gradul de confort își spune cuvântul. De aceea, unele dintre cele mai confortabile cabine le au cele din gama cap tractor Scania. Ca șoferi aveți nevoie de spațiu, iar cabina unui cap tractor Scania este concepută astfel încât spațiul din interiorul cabinei permite să puteți depozita diverse lucruri la nevoie. Un alt criteriu important este volanul ergonomic ce permite un șofat confortabil si plăcut pe distanțe mari.

Un aspect important de care trebuie să țineți cont atunci când vă decideți să achiziționezi un camion este designul cabinei. Un criteriu esențial al acestor camioane DAF este dat de designul ergonomic adaptat deplasărilor fără probleme pe distanțe lungi, și faptul că nu consumă foarte mult carburant, având astfel un randament bun. Un pont este că aceste camioane DAF au motoare diesel conforme EEV.

Din seria de camioane mai confortabile fac parte și aceste camioane Renault. Cu un design compact pentru o lungime optima de încărcare Renault a reușit să construiască un camion modern.  Axându-se pe design și fiabilitate, cabina acestor camioane Renault este destul de mare și foarte confortabilă.

Service-uri autorizate și camioane durabile

Dacă vă decideți pentru un cap tractor Scania este bine de știut că au numeroase centre autorizate, unde în permanență găsiți piese de schimb pentru situații comune și reparații rapide non stop. În plus, un cap tractor Scania este supus la diferite teste de performanță, siguranță și fiabilitate înainte să treacă pe mâna șoferilor.

De 50 de ani, aceste camioane DAF s-au făcut remarcate și cunoscute pe piață. Aceste camioane DAF au fost dezvoltate pentru a oferi o eficiență maximă a transportului, costuri de operare scăzute și performanțe optime pentru vehicule.

Un avantaj al camioanelor DAF este faptul ca beneficiază de multe centre de service care sunt disponibile chiar și în weekend, însă și caracteristicile tehnice sunt excepționale.

Ca și pont în alegerea unor camioane Renault trebuie menționat că mai indicate sunt cele fără senzor NoX, fiind mult mai fiabile și economice.

Din punct de vedere al consumului, aceste camioane Renault se încadrează bine într-un consum ergonomic de 30-34%, plus minus 2% în funcție de tonaj și de traseul ce trebuie parcurs.

Fie că vorbim de cap tractor Scania, camioane Renault sau camioane DAF, atunci când vă decideți să achiziționați un camion vă bazați pe niște caracteristici esențiale pe care să le îndeplinească, pornind de la confort, consum redus și preț.  Este timpul să aveți parte de un drum confortabil într-un camion pe măsură!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *