Press "Enter" to skip to content

Cand apelam la o firma de tractari auto

Indiferent daca esti un sofer cu experienta si ai fost norocos pana acum si nu ai avut nevoie sa apelezi la o firma specializata in tractari auto, trebuie sa stii ca poti ramane cu masina in drum sau mai rau poti fi implicat intr-un accident rutier. Indiferent de situatie trebuie sa stii cum sa gestionezi cel mai bine totul.

Daca nu ai mai apelat si nu stii care sunt asteptarile cu privire la o firma de tractari auto, este destul de dificil sa faci diferenta dintre o firma tractari auto, pentru ca oferta pe piata este variata. In situatia in care vei avea nevoie de serviciile unei firme de tractari auto si asistenta rutiera, trebuie sa stii sa alegi pe cea potrivita pentru tine si nevoile tale.

Functioneaza legal si cu licenta

Primul lucru de care trebuie sa te interesezi este ca firma respectiva sa aiba o licenta de functionare in acest domeniu de activitate si daca ofera asigurare in caz de daune pe durata asistentei rutiere sau a remorcarii masinii. Verifica si daca firma lucreaza non stop, daca este in afara programului si ii chemi la tractare poti avea surpriza sa platesti bani in plus.

Experienta in domeniu


Ca in orice alt domeniu de activitate experienta isi spune cuvantul, incearca sa cauti o firma care lucreaza de ceva timp in acest domeniu, asa ai garantia faptului ca problema ta va fi solutionata prompt si eficient. Cu siguranta nu ti-ai dori ca la fata locului sa ajunga niste incepatori care nu stiu ce sa faca si sa existe riscul sa iti loveasca masina.

O buna reputatie


Pe internet vorbele circula foarte repede, cauta recenzii si alege firma care beneficiaza de o reputatie excelenta. Stiu ca este greu sa multumesti toti clientii, insa daca predomina recenziile negative evita sa contactezi firma respectiva.

Asistenta rutiera cu interventie rapida


O firma serioasa intervine rapid la fata locului, ofera servicii de asistenta rutiera non stop si mai ales preturi coecte.

Astea sunt o parte din criteriile care fac diferenta intre firmele de tractari, trebuie doar sa mai fi atent la preturi pentru ca multe firme vor incerca sa profite de sitiatia ta si sa aplice preturi nejustificate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.