Press "Enter" to skip to content

Cabinetul veterinar din Suceava, Nord Vet – Plăcerea oricărui animal de companie

Pentru fiecare persoană ce are în grijă un animal de companie, este știut că responsabilitatea pentru creșterea acestuia este una foarte mare. Când ne referim la responsabilitate, nu ne adresăm doar acelor acțiuni zilnice de a îi oferi un cămin, apă și mâncare, ci și la supravegherea stării de sănătate a acestuia.
Așa cum pentru noi, oamenii, este foarte important să avem un medic de familie la care putem apela ori de câte ori este nevoie, la fel și micile patrupede au dreptul la un cabinet veterinar care să le poată oferi tot ce au nevoie, de la vaccinurile din primele luni de viață, până la investigații mai amănunțite atunci când situația impune acest lucru. În schimb, de cele mai multe ori, găsirea celui mai bun cabinet veterinar poate fi o adevărată provocare pentru deținătorii animalelor de companie.
Clinica veterinară NordVet Suceava își propune să țină pasul cu cele mai noi tehnologii apărute în domeniul medical veterinar, personalul medical este în continuă formare, specializat atât în țară, cât și în străinătate, dispunând astfel de toate resursele necesare pentru ca animăluțul să fie tratat corespunzător fără a simți teama față de medicul veterinar.
Este bine știut faptul că pentru o diagnosticare rapidă și corectă, cea mai bună variantă o reprezintă radiologia veterinară. Aparatul de radiologie full digitală de care dispune clinica NordVet, permite efectuarea intervențiilor de ortopedie și chirurgie veterinară în cele mai sigure condiții și asigură un examen radiologic complet atât pentru micii pacienți patrupezi ai clinicii, cât și pentru cei din clinicile partenere. De asemenea, clinica dispune și de alte secții specializate, precum stomatologie, dermatologie și oftalmologie.
Clinica dispune și de un salon de cosmetică/coafor pentru câini și pisici, acolo unde micul patruped va fi răsfățat și toaletat după cele mai noi reguli în ceea ce privește moda la animale.
Ținând cont de grija pe care o poartă orice stăpân pentru animăluțul de companie, este cert faptul că NordVet este clinica veterinară ideală pentru îngrijirea micilor patrupede. Aici grija față de animale a crescut la rang de pasiune, acest lucru făcând diferența între ei și alți furnizori de servicii medicale veterinare din zonă sau chiar din țară.
Mai multe detalii despre clinica veterinară NordVet din Suceava puteți găsi pe site-ul www.nordvet.ro, unde au și un formular prin care pot fi contactați, sau la numărul de telefon 0752203490.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.