Press "Enter" to skip to content

București, capitala mondială a videochat-ului

Anunțurile de angajări videochat București sunt accesate online de tot mai multe fete din provincie care se gândesc la viitorul lor și vor să aibă un nivel de trai peste medie, ca în serialele tv.

Capitala României este în topul orașelor lumii unde se face videochat profesionist, iar acest lucru pare a nu mai surprinde pe nimeni acum.

Mai ales după criza economică din 2008, multe absolvente de liceu și facultate au ales să presteze această activitate specială, pentru că astfel au putut să se întrețină atât ele, dar, frecvent, chiar și rude ale lor.

Dacă, de regulă, părinții nu știu cu ce se ocupă fetele lor în București, crezând că au un job normal, dar foarte bine plătit, iubiții lor cunosc de unde își câștigă partenerele lor banii și nu au nimic împotrivă.

Media veniturilor din această industrie este, în medie, cam de 5 până la 10 ori mai mare decât nivelul unui salariu mediu din România, dacă modelul de videochat ia lucrurile în serios și petrece minim 8 ore pe zi în fața calculatorului.

Nou-venitele în branșă preferă ca să se angajeze în București la un studio de videochat bun care oferă și cazare gratuită, mai ales dacă sunt din provincie, deoarece în acest mod pot ca să economisească banii pe care altfel ar trebui să îi plătească proprietarului locuinței.

Visul lor este de a putea strânge suficienți bani pentru a-și achiziționa propria casă în câțiva ani, lucru care nu e imposibil de realizat pentru cineva care câștigă circa 4000 de dolari/lună.

Alături de o mașină bună, de excursii peste hotare, haine și bijuterii frumoase, o casă personală e o motivație foarte puternică pentru multe dintre româncele ce lucrează în industria videochat-ului.

Total diferită de pornografie, această meserie se bazează mult pe conversație, pe conexiune între camgirl și clientul din camera privată.

O fată model de videochat trebuie să aibă niște abilități specifice pentru a deveni o adevărată profesionistă în această branșă.

În afară de faptul că trebuie să știe măcar engleza la nivel conversațional, dacă nu chiar mai multe limbi străine, trebuie să aibă și cunoștințe din diferite domenii, deoarece ea este aceea care trebuie să conducă discuția cu acela ce o privește de cele mai multe ori de la mii de kilometri distanță.

Să fii amabilă, foarte sexi, să ai capacitatea de a întreține o conversație pe un subiect interesat, iată câteva elemente ce păstrează un membru în camera web privată 10 minute sau chiar mai mult. Doar așa se pot atinge în mod real câștigurile visate.

Studiourile de videochat au acum echipe întregi de formatori, psihologi, inclusiv profesori de engleză, deoarece în majoritate clienții provin de peste Ocean, din America de Nord, deși nici aceia din Europa Occidentală nu sunt deloc puțini.

Pentru fetele lipsite de inhibiții, videochat-ul pentru adulți poate să fie o variantă de activitate, măcar temporară, până își strâng banii necesari unui bun start în viață.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.