Press "Enter" to skip to content

Becuri LED – solutii inovatoare pe piata astazi

becuri led

Dupa cum sugereaza si titlul, un sistem de iluminat format din becuri LED este cea mai buna solutie pe care o poti folosi pe piata astazi. Becurile LED sunt construite pe tehnologie LED, care are multe avantaje foarte frumoase. Aceste avantaje fac ca becurile LED sa fie din ce in ce mai folosite de multe persoane pentru a ilumina diferite spatii, fie ele casnice sau industriale.

Daca vrei sa beneficiezi de un sistem de iluminat care iti ofera toate avantajele de care ai nevoie, trebuie sa alegi sa folosesti becuri LED care pot fi achizitionate online de la Electric Concept la cele mai mici preturi de pe piata in prezent.

Beneficii pe care trebuie sa le cunoasteti

Consum redus de energie – Principalul avantaj al becurilor LED este consumul redus de energie. Fata de becurile cu incandescenta, becuri LED consuma de pana la 10-15 ori mai putina energie electrica, motiv pentru care sunt cele mai economice sisteme de iluminat de pe piata.

Aceste noi becuri LED au o durata de viata lunga – becurile LED dureaza de doua ori mai mult decat lampile fluorescente si de peste 50 de ori mai mult decat lampile cu incandescenta. Becurile LED dureaza pana la 50.000 de ore.

Rezistenta ridicata – Datorita materialului lor si a faptului ca nu au filament, becurile LED sunt foarte rezistente la socuri si vibratii.

Eficienta ridicata – Aceste becuri emit lumina mai puternica, mai aproape de lumina naturala cu care suntem obisnuiti cu totii.

La Electric-Concept gasesti cele mai ieftine becuri LED

Electric-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat LED din Romania cu cele mai mici preturi de pe piata. Electric-Concept ofera preturi de producator si ofera garantii si certificate de conformitate pentru toate produsele pe care le vinde. Pe site-ul www.electric-concept.ro gasesti becuri LED, spoturi LED, lampi LED, proiectoare LED si multe astfel de produse din gama de iluminat LED. Daca doriti sa comandati puteti suna la numarul de telefon 0747081413 sau trimite un email la comenzi@electric-concept.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.