Press "Enter" to skip to content

Azi pe unde mai umblam?

Una din cele mai importante reguli de cand ai copii este sa nu stai in casa, atunci ei devin plictisiti si tu ca mama devi foarte obosita si stresata. Asadar viata de familie este una destul de agitata, plina de jucarioare, scutece, hainute, dezordine, mancare, etc.

Ca sa scapam de rutina aceasta zilnica ideale sunt vacantele sau mini-vacante pline de activitati interesante si educative pentru copii, care de asemenea pot sa ii ajute la  formarea acestora ca viitori ”oameni mari”. Iesitul in parc deja nu mai functioneaza, copiii sunt plictisiti de aceleasi locuri si aceleasi joculete. Asa ca avem nevoie de locuri si activitati noi.

LaPetiteArmoire.roBoutique cu Personalitate unde gasesti o multi de jucarii si cadouri pentru cei mici astfel incat sa creasca sanatosi si in armonie.

 Ca de exemplu, gasesc extraorninare vacantele cu cortul. Acele vacante lipsite cat mai mult de agitatia orasului, civilizatie sau tehnologie. Acele vacante in care natura te inconjoara si mirosul aerului curat iti da fiori. Vacante cu hoteluri de miliarde de stele deasupra capului, cu liniste si pace.

Pentru copilasi interesante pot fi taberele pline de activitati, cum ar fi, cursuri de olarit, mers cu canoele, drumetii, pescuit sau multe alte activitati. Sunt, de altfel, constienta ca o vacanta cu copii dupa tine nu stiu daca o mai poti numi in acest mod, insa plimband copiii foarte mult si lasandu-i sa se descopere, acestia vor fi mult mai fericiti.

La finalul zilei vei vedea ca la cat sunt de obositi nu vor opune rezistenta absolut deloc cand va fi ora de culcare. Destul de convenabil si pentru voi ca parinti daca doriti sa savurati un pahar de vin in liniste.

Mersul cu picii intr-o vacanta da poate fi o adevarata provocare insa daca este  planificata bine poate fi o experienta de neuitat pentru toti membrii familiei.

In conluzie vacantele alaturi de ingerasii vostri sunt benefice pentru viata voastra de familie si a bineinteles ,a lor fiindca ii detasati de viata cotidiana, de gradinita sau scoala si de aceleasi locuri pe care le cunosc ca in palma.

Ei invata sa descopere lumea si sa o respecte totodata. Iar voi va bucurati de fericirea lor si acumulati clipe de neuitat alaturi de ei.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *