Press "Enter" to skip to content

Avem nevoie de răbdare, altfel nu iasă nimic bun!

Fără răbdare nu facem mare brânză.

Eu sunt la început de drum. Mi-am dat seama după ce am dat greși de multe ori pentru că m-am grăbit, pentru că am fost prea iute, că trebuie să mă autocontrolez, să am răbdare, să cred în mine și-n ideile mele. Toate astea chiar dacă nici părinții n-au crezut că o să reușesc să fac ce-mi place.

Am ascultat de ei, am pierdut ani din viață angajându-mă în fabrică. Mi-am dat seama că nu pot să trăiesc în mediul ăla, mi-am dat seama că sunt făcut pentru altceva.

M-am apucat serios de făcut site-uri. Acum am strâns câteva site-uri la care muncesc cu mult spor și drag, adaug conținut de calitate (zic eu).

Știu că trebuie să am răbdare, să fiu pregătit să trec peste orice obstacol, așa-i la început, așa-i când îți iei inima-n dinți și pornești pe alt drum.

Și da, am mai înțeles că sunt foarte mulți oameni răutăcioși ce au încercat/încearcă să-mi pună bețe-n roate. Nu, n-au nicio șansă, din drumul ăsta nu mă mai poate opri nimeni.

O să învăț în fiecare zi ceva nou, o să trag cu ochiul la concurenți, trebuie să devin cel mai bun!

Nu sunt răutăcios, nu sunt invidios. Un moldovean ce m-a crezut concurent m-a scos din lista de Facebook. Eu știu bine că întotdeauna câștigă cel mai bun.

Nu mă tem de concurență, mulți au încercat să-mi strice imaginea. Poate că au reușit însă pentru minciunile lor o să plătească în fața bunului Dumnezeu.

Sunt un om serios, vreau să-mi mențin clienții, să-i mulțumesc cu serviciile oferite. Pentru mine fiecare client contează, ba chiar îmi place să spun că n-am clienți, am prieteni.

În mare parte vând advertoriale doar pe site-urile mele. Deja am 7 site-uri ce se află în continuă creștere.

Dacă vreun client mai are nevoie și de site-uri mai puternice unde să se promoveze, mi-am ales parteneri de încredere.

Ce să fac, cresc și eu ușor, sănătos. Răbdare am început să am. Asta-i bine, că o pierdusem prin fabrici. Și da, scrisul rămâne pentru mine prima dragoste. De mic am fost pasionat de scris. Când sunt nevoit să scriu o știre nu mă simt în pielea mea, îmi place să-mi dau că părerea foarte mult.

De obicei scriu ce-mi vine-n minte, pentru mine scrisul e un fel de spovedanie, mă descarc, mă relaxez.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *