Press "Enter" to skip to content

Avem nevoie de răbdare, altfel nu iasă nimic bun!

Fără răbdare nu facem mare brânză.

Eu sunt la început de drum. Mi-am dat seama după ce am dat greși de multe ori pentru că m-am grăbit, pentru că am fost prea iute, că trebuie să mă autocontrolez, să am răbdare, să cred în mine și-n ideile mele. Toate astea chiar dacă nici părinții n-au crezut că o să reușesc să fac ce-mi place.

Am ascultat de ei, am pierdut ani din viață angajându-mă în fabrică. Mi-am dat seama că nu pot să trăiesc în mediul ăla, mi-am dat seama că sunt făcut pentru altceva.

M-am apucat serios de făcut site-uri. Acum am strâns câteva site-uri la care muncesc cu mult spor și drag, adaug conținut de calitate (zic eu).

Știu că trebuie să am răbdare, să fiu pregătit să trec peste orice obstacol, așa-i la început, așa-i când îți iei inima-n dinți și pornești pe alt drum.

Și da, am mai înțeles că sunt foarte mulți oameni răutăcioși ce au încercat/încearcă să-mi pună bețe-n roate. Nu, n-au nicio șansă, din drumul ăsta nu mă mai poate opri nimeni.

O să învăț în fiecare zi ceva nou, o să trag cu ochiul la concurenți, trebuie să devin cel mai bun!

Nu sunt răutăcios, nu sunt invidios. Un moldovean ce m-a crezut concurent m-a scos din lista de Facebook. Eu știu bine că întotdeauna câștigă cel mai bun.

Nu mă tem de concurență, mulți au încercat să-mi strice imaginea. Poate că au reușit însă pentru minciunile lor o să plătească în fața bunului Dumnezeu.

Sunt un om serios, vreau să-mi mențin clienții, să-i mulțumesc cu serviciile oferite. Pentru mine fiecare client contează, ba chiar îmi place să spun că n-am clienți, am prieteni.

În mare parte vând advertoriale doar pe site-urile mele. Deja am 7 site-uri ce se află în continuă creștere.

Dacă vreun client mai are nevoie și de site-uri mai puternice unde să se promoveze, mi-am ales parteneri de încredere.

Ce să fac, cresc și eu ușor, sănătos. Răbdare am început să am. Asta-i bine, că o pierdusem prin fabrici. Și da, scrisul rămâne pentru mine prima dragoste. De mic am fost pasionat de scris. Când sunt nevoit să scriu o știre nu mă simt în pielea mea, îmi place să-mi dau că părerea foarte mult.

De obicei scriu ce-mi vine-n minte, pentru mine scrisul e un fel de spovedanie, mă descarc, mă relaxez.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.