Press "Enter" to skip to content

Avantajele utilizării gresiei din Spania în designul interior

Tot românul știe că plăcile de gresie din Spania, mai ales cea porțelanată, este cea mai bună pentru pardoselile noastre din băi și bucătării, dar, dacă ne uităm la ce se întâmplă în străinătate, ea reprezintă un element de bază în designul interior ce poate să se integreze cu mult succes în orice spațiu dintr-o locuință rezidențială.

Calitățile sale incontestabile de rezistență, versatilitate și modul foarte simplu de igienizat, face din plăcile de gresie porțelanată din Spania cea mai grozavă alegere ideală pentru chiar și pentru camere de lucru, dormitoare sau camere de zi, deoarece oferă un aspect elegant în orice colț al unei locuințe permanente, dar și al unei case de vacanță.

Alege gresia porțelanată din Spania și pentru casa de vacanță

Unii ar putea să spună că nu merită să investești prea mult într-o casă de vacanță, dar dacă ne gândim că este acel loc unde ne dorim să ne relaxăm maxim, cu certitudine că o amenajare interioară făcută creativ, cu materiale de calitate, nu poate decât să fie de lăudat.

Dacă ai un buget care să îți permită, nu ignora acest lucru, pentru că o să îți aducă mai târziu o stare de bine atât de plăcută încât nu poate să fie evaluată niciodată în bani.

Calitățile gresiei porțelanate din Spania

Când ești în concediu nu ai chef să faci curat în locuința temporară muncind din greu, ci să termini această corvoadă în doi timpi și trei mișcări.

Pentru că se pot curăța cu o lavetă umedă sau cu un detergent oarecare, plăcile de gresie porțelanată din Spania sunt salvarea, deoarece nu sunt afectate de substanțele chimice utilizate și nici nu au nevoie de vreo întreținere nemaipomenită după punerea lor în funcțiune.

Este atât de calitativ acest material, încât dacă la pensie vei decide să scapi de tumultul și poluarea marii metropole în care ai (ne)norocul de a locui atâta vreme cât ești activ, respectiva casă de vacanță te va aștepta cu o podea de gresie perfectă, la fel de strălucitoare ca în momentul în care meseriașii ți-au instalat-o. de ce să nu fie acest moment în 2020?

Poate la momentul achiziționării ai avut o oarecare strângere de inimă considerînd că dai mult prea mulți bani pe ea, având în vedere că o vei vedea doar câteva săptămâni pe an.

Plăcile spaniole de gresie se pot folosi cu brio în orice cameră unde o pardoseală ar putea fi afectată de umiditate.

Poate că la momentul instalării ai avut “meciuri dure” cu meșterii care ți-au tot zis că ai făcut o greșeală că ai ales-o (pentru că este prea dură, că e greu de tăiat în formele dorite), poate chiar vor cere mai mulți bani pentru lucrarea de instalare a pardoselii pe care s-au angajat să o execute. Asumă-ți riscurile!

Peste ani, vei vedea că ai luat decizia cea mai bună, pentru că nu va trebui să îți schimbi gresia porțelanată made în Spania cu una nouă fix în momentul în care veniturile ți se va diminua, la fel și rezistența la stres necesară pentru a mai ține piept meseriașilor de atunci care vor veni să îți instaleze o pardoseală nouă pe bani grei. Evită asta și montează-ți o pardoseală trainică și frumoasă acum!

Așa cum țăranul român își făcea iarna car și vara sanie, tot la fel și tu ar trebui ca să îți pui o gresie premium la tinerețe sau maturitate, pentru a nu fi nevoit să o faci cu eforturi foarte mari la vârsta senectuții.

Unde găsești în această perioadă gresie porțelanată din Spania la un preț convenabil, care să nu îți secătuiască bugetul? Online, în magazinul newfitout.ro! Intră rapid ca să îți alegi modelul favorit de acolo!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *