Press "Enter" to skip to content

Avantajele unei vile aproape de Târgoviște în Dâmboviţa

Oferim mai multe opțiuni pentru a cumpăra o vilă langă Târgovişte Dâmboviţa încât să o poți cumpăra la un preț foarte accesibil și ne vom ocupa, de asemenea, de toate documentele, astfel încât să poți începe să locuiești acolo în curând.

Arhitectura simplă și de bun gust, construcția solidă, spațiile largi, au atras deja cumpărătorii. Aici găsești case de vânzare aproape de Târgoviște, unde poți face sport și grătar, unde copiii se joacă în aer liber, unde poți să îți aduci cățelul și pisica și viața decurge în ritmul ei, departe de gălăgia orașului, de stres și poluare.

Locatia caselor de vanzare

Poziționat pe o terasă deasupra văii Ialomiței, Târgoviște este vecin cu dealurile subcarpatice, cu regiunea de câmpie subcolinară, cu o climă plăcută, temperată pe parcursul anului. Zona rurală vecină acestui oraș a oferit dezvoltatorilor imobiliari prilejul de a construi case la cele mai bune prețuri.

Târgovişte este orașul reședința judeţului Dâmboviţa, aflat în Muntenia, cu o populație de aproape 90.000 de locuitori. Istoria bogată a acestei urbe a Țării Românești este și azi prezentă în cadrul acestui oraș cu tradiție culturală de secole.

AMS Grand House Construct a ales pentru a clădi vilele de vânzare intr-o mică localitate plină de farmec – Ulmi, sat Matraca. Aici s-a dezvoltat un mic cartier cu opt case elegante, cu spații verzi generoase, unde familii încep să se mute, transformând fiecare reședință în propriul cămin.

Particularități

Casele au un teren de 220 mp, amenajat cu spațiu verde, alei și pomi. Parterul și mansarda oferă confortul necesar unei familii. Living, dormitoare mari, dressing, băi, bucătărie, birou, terasă și balcoane – totul este gândit pentru a oferi un spațiu cât mai plăcut și util. Fiecare cameră ți-o poți amenaja pe gustul tău, iar magazinele din Târgoviște îți dau posibilitatea să cumperi cu ușurință mobila și electrocasnicele dorite.

Apropierea de oraș înseamnă economie de timp, într-o lume din ce în ce mai presată de obligații. Târgoviște este un oraș modern, bine dezvoltat, unde ai la îndemână centre comerciale, chiar și un Mall nou construit. Sunt numeroase școli, licee, centru universitar, iar copiii poot beneficia de educație în proximitatea localității de reședință.

Orașul oferă oportunități profesionale, atât în cadrul firmelor și companiilor mereu în căutare de angajați, dar și pentru dezvoltarea unei afaceri. Munca de acasă este favorizată dacă ai un spațiu confortabil unde îți poți amenaja un birou, chiar în propria locuință.

În oraș ai la dispoziție săli de sport, zone de agrement, parcuri și grădini, care te vor delecta în timpul liber. Iar când rămâi acasă în micul cartier, poți să îți inviți prietenii la grătar în curte, poți face plimbări în natură, citești pe terasă, te bucuri de viață cu adevărat. Complexul de vile de la Matraca este la doar 70 de km de București, iar stațiunile montane de pe valea Prahovei sunt și ele ușor accesibile.

Alege confortul unei vile, la preț de apartament, și amenajează-ți căminul așa cum îți dorești. O vilă la cheie înseamnă în primul rând economie de timp și de bani, iar poziția geografică a acestor case îți dă posibilitatea unei vieți mai liniștite, într-o zonă frumoasă, cu climă bună. Copiii tăi cresc mai armonios alături de natură iar animalele de companie se bucură de spații generoase în propria curte.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *