Press "Enter" to skip to content

Avantajele rent a car in Romania

Daca inchiriezi o masina ai parte din start de mai multe avantaje si merita sa le descoperi pe toate. In primul rand, la Drive2U esti pe maini bune intrucat aici te asteapta cele mai bune conditii, iar prin intermediul autoturismelor pe care le poti inchiria de aici poti sa iti pui la cale urmatoarea calatorie. 

Pentru toate calatoriile

Inchirierea unei masini se dovedeste a fi o solutie potrivita pentru toate tipurile de calatorii. Asadar, daca te pregatesti de o vacanta cu familia sau cu prietenii aceasta este o optiune ideala pe care poti sa te bazezi, la fel si atunci cand vei calatori in interes de serviciu. 

Simplu si rapid

Sa inchiriezi o masina nu a fost niciodata atat de simplu precum este la Drive2U unde intregul sistem se bazeaza pe rapiditate. Sa utilizezi site-ul e foarte simplu si intuitiv, iar la preluarea si predarea autoturismului nu vei pierde mai mult de cateva minute. 

Ai parte de mai multa flexibilitate

Te bucuri de flexibilitate pentru ca tu esti cel care isi alcatuieste itinerariul in functie de preferinte si pe aceasta cale ajungi sa eviti si toate mijloacele de transport in comun. O idee foarte populara este aceea de a calatori intr-o tara straina cu avionul pentru a economisi timp si de acolo mai departe sa inchiriezi masina pentru a ajunge oriunde te intereseaza.

Descopera toate locurile in care ajungi

Nu trebuie omis nici faptul ca pe aceasta cale ai posibilitatea de a vizita locuri mai indepartate la care iti va fi mult mai dificil sa ajungi bazandu-te pe tramvaie, autobuze sau metrou. Cu alte cuvinte, orice vacanta devine mult mai distractiva si mai variata pentru ca fiecare zi poate sa iti aduca multe activitati noi.

Un autoturism adecvat pentru calatoria ta

Pentru inchirierea unui autoturism in regim rent a car,  Drive2U este locul adecvat catre care sa te orientezi intrucat aici este disponibila o gama foarte variata. Daca urmatoarea ta calatorie este la munte, atunci cel mai probabil ca un SUV este o optiune potrivita in acest sens. In acelasi timp daca preferi marea, atunci de ce sa nu te bucuri de o experienta de neuitat intr-o decapotabila? Totusi, poate te intereseaza sa alegi o masina care sa consume cat mai putin, fie una sport sau un sedan pentru intreaga familie, asa ca aici se gasesc de toate.

Masini bine intretinute

Indiferent de alegerea pe care o faci te bucuri de faptul ca masinile sunt moderne, dar si bine intretinute. In acelasi timp, intretinerea nu este grija ta, asa ca poti uita de costurile necesare pentru revizii, taxe, impozite, asigurari, viniete si nu numai, ci trebuie doar sa alimentezi cu carburant.

Costuri minime

Preturile pentru inchirierea unui autoturism au scazut considerabil in ultimii ani, motiv pentru care nu este nevoie sa aloci bugete generoase in acest sens. Acestea difera in functie de masina aleasa, dar si de perioada de inchiriere, iar daca se impart egal la numarul de calatori, atunci vei ajunge sa platesti mult mai putin decat te-ai fi asteptat.

Mai mult confort

Te bucuri de mai mult confort de fiecare data cand inchiriezi masina pentru ca iti va fi foarte simplu sa iti alcatuiesti itinerariul pe care il doresti, iar acesta se poate modifica oricand ai nevoie. De asemenea, nu depinzi de mijloacele de transport in comun, dar nici de taxiuri pentru curse la care ai nevoie de bugete mari. E simplu, iti incarci bagajele in masina si pleci la drum, iar totul se va rezolva imediat la Drive2U, asa ca stii ca esti pe maini bune, motiv pentru care poti sa pui la punct chiar acum urmatoarea ta calatorie.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.