Press "Enter" to skip to content

Avantajele de a locui in Bucuresti

A locui intr-un oras mare are, evident, atat avantaje cat si dezavantaje. Unii oameni se bucura de agitatia vietii orasului, in timp ce altii prefera locuri mai linistite. Cu toate astea, exista cateva lucruri pe care nu le poti intalni decat intr-un oras mare.

Daca esti student sau proaspat absolvent, probabil ca ai luat deja in considerare optiunea de a te muta permanent in Bucuresti. O astfel de decizie iti poate ridica numeroase intrebari, de la clasica „cu chirie sau apartament propriu?”, la „ce firma de mutari Bucuresti mi-ar usura mutarea?” Cu toate ca o simpla cautare pe Google iti poate raspunde la cele mai multe intrebari, trebuie sa fii convins ca vrei sa ramai in Bucuresti. Pentru asta am pus laolalta cateva motive pentru care Bucurestiul bate orice alta localitate din tara.

  1. Sa conduci peste tot poate fi adevarata corvoada indiferent de marimea orasului in care locuiesti. Sa nu mai punem la socoteala penuria de locuri de parcare sau tarifele costisitoare pe care acestea le implica. Intr-un oras mare, precum Bucurestiul, ai acces convenabil la cumparaturi, munca si divertisment prin intermediul transportului public. De la autobuze si metrou, Bucurestiul are un sistem de tranzit dezvoltat care te ajuta sa te deplasezi cu usurinta dintr-o zona in alta, cu costuri minime. In plus, exista si alei pietonale care permit biciclistilor si pietonilor sa se deplaseze in conditii de siguranta. Fie ca esti in cautarea unui mod rapid, fara stres, de a te plimba prin oras sau vrei o modalitate de a reduce drastic cheltuielile transportului, transportul public este alegerea evidenta.
  2. Avand o populatie de aproape 2 milioane de locuitori, Bucurestiul este de departe unul dintre cele mai interesante orase din tara, atat din punct de vedere cultural, cat si din punct de vedere al divertismentului. Esti intotdeauna rasfatat din acest punct de vedere deoarece variantele sunt nelimitate, indiferent de ziua saptamanii. De la muzee si galerii de arta, la teatru si concerte, cursuri de orice fel, competitii sportive si sali de cinema, Bucurestiul are solutii de divertisment indiferent de interesele tale. Avantajele din acest punct de vedere sunt infinite.
  3. Bucurestiul nu duce lipsa de restaurante demne de vizita oricarui gurmand. De la pizzerii si restaurante cu specific traditional romanesc, la restaurante cu specific mediteraneean, chinezesc sau african, in Bucuresti gasesti orice-ti pofteste inima. Sa nu mai vorbim despre ambiantele inedite ale unora dintre ele, de la restaurante cu traditie in cladiri istorice sau departe de zgomotul orasului, in gradini izolate, la localuri asezate pe acoperisuri deasupra capitalei, cu privelisti spectaculoase.

Daca te-ai gandit serios sa te muti in Bucuresti sau sa schimbi zona in care locuiesti pentru a fi mai aproape de munca, scoala sau pentru a avea acces mai usor in zonele tale de interes, afla ca ai numeroase optiuni care iti stau la dispozitie. O firma de transport mobila Bucuresti iti poate deplasa bunurile dintr-o locatie in alta, fara prea multa bataie de cap

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *