Press "Enter" to skip to content

Avantajele barierelor automate față de barierele manuale

Există o mare varietate de bariere de securitate care sunt astăzi disponibile pe piață, acestea incluzând barierele automate, barierele manuale sau barierele cu braț oscilant. Alegerea sistemului care este cel mai potrivit în acest sens reprezintă însă o sarcină dificilă și care poate reduce securitatea afacerii dacă nu este făcută corect. 

De exemplu, multe companii aleg bariere automate fără prea multă atenție, doar considerând că sunt mai bune dacă sunt și mai scumpe. Cu toate acestea, este esențial să fie înțelese de la bun început beneficiile cheie care vin cu un sistem automat de bariere.

Un bun control al traficului

Dacă ai în vedere implementarea unor bariere de securitate din punct de vedere al controlului pe care îl poți deține asupra traficului, tipul de bariere auto oferă o serie de avantaje suplimentare pe care barierele manuale nu le pot oferi. Barierele automate pot fi implementate cu diverse accesorii opționale , cum ar fi ANPR, pentru a te asigura că traficul va fi unul eficient. Acest lucru face ca barierele automate să fie deosebit de utile pentru întreprinderile mai mari care au o mulțime de angajați și vizitatori care intră și ies din spațiile lor zilnic, ceea ce face ca o barieră manuală de securitate să fie inadecvată.

Flexibilitate

Principalul avantaj al barierelor automate de securitate față de omologii lor manuali este flexibilitatea pe care o oferă, deoarece acestea pot fi programate și utilizate în mai multe moduri diferite. Barierele automate de securitate nu pot fi utilizate numai pentru parcări și controlul traficului, ci sunt ideale și pentru asigurarea unui spațiu de afaceri în afara orelor de lucru, precum și pentru proprietarii de terenuri private care pot avea căi sau drumuri mai lungi ca parte a proprietății lor. 

În plus, barierele automate de securitate pot fi implementate cu ușurință cu sisteme suplimentare, deoarece nu necesită intrare manuală, ceea ce le face ideale pentru majoritatea întreprinderilor moderne, care probabil au un număr mai mic de personal sau nu au capacitatea de a angaja pe cineva pentru a deschide, închide și securiza manual bariera atunci când este necesar.

Fiabilitate

Datorită naturii electronice a barierelor automate de securitate, acestea sunt adesea văzute ca fiind mai fiabile, deoarece este mai dificil pentru infractori să le ocolească, în timp ce barierele manuale pot fi adesea ocolite de către infractorii care doresc să intre în incinta sau pe proprietatea cuiva.

În timp ce barierele automate oferă o mulțime de beneficii suplimentare în comparație cu omologii lor manuali, există unele cazuri în care bariera manuală este mai eficientă, în principal datorită faptului că nu necesită nicio sursă de alimentare. Barierele manuale pot fi deosebit de utile în zonele rurale, unde sunt necesare pentru spații care necesită o soluție mai simplă și poate mai rentabilă, deoarece barierele manuale de securitate sunt adesea mai ieftine pe termen scurt.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.