Press "Enter" to skip to content

Atelierul Artshot din Bucuresti iti ofera haine cu stil!

Intr-o masura mai mica sau mai mare, hainele pe care le purtam ne evidentiaza personalitatea pe care o avem. Unele dintre noi nu vor sa iasa in evidenta deloc, asa ca tinutele lor sunt formate de cele mai multe ori din elemente clasice, care nu atrag privirile celor din jur. In schimb, acelea dintre noi care vor sa iasa evidenta un pic mai mult, sunt de cele mai multe ori in cautarea unor haine mai speciale, mai extravagante, care sa spuna ceva despre personalitatea lor. Eu fac parte mai mult ca sigur din a doua categorie, iar atentie mea se indreapta de cele mai multe ori spre acele haine pictate pe care le comercializeaza cei de la ArtShot.

Atunci cand vorbim despre haine la comanda, ne referim in primul rand la niste haine speciale, realizate conform cu dorintele pe care le are cel care le poarta. Extravagante sau nu, aceste haine  reusesc fara doar si poate sa intoarca privirile tuturor celor din jur. Mai mult decat atat, aceste haine reusesc sa transmita o parte din personalitatea noastra celor care ne privesc, ceea ce le face intr-adevar si mai speciale, dar asta nu ar fi posibil fara ajutorul celor de la croitorie Bucuresti ArtShot.

ArtShot – atelier de haine care intoarce toate privirile celor din jur

ArtShot este un atelier de croitorie Bucuresti online care se ocupa exclusiv de aceste haine pictate, avand o gama larga de astfel de haine. In portofoliul lor veti gasi atat rochii de gala, rochii de seara, rochii de zi,  pictate sau bluze pictate, cat si geci pictate sau pantaloni pictati. Ce sa mai, va trebuie ceva timp pentru a studia fiecare  model in parte si pentru a va da seama care se potriveste cel mai bine pentru voi. Va spun din proprie experienta, nu este deloc exclus ca la final sa va treziti cu cosul de cumparaturi plin.

Fie ca vorbim despre rochii  sau despre geci , cei de la ArtShot ne ofera ocazia de a ne personaliza hainele pe care vrem sa le cumparam. Va aduceti aminte ceea ce ziceam la inceput, nu? Aceste haine pictate ne dau ocazia in primul si primul rand in a ne arata personalitatea celor din jur. Revenind la personalizare, voi sunteti cele care veti alege intre toate combinatiile de culori existente si imprimeurile care vor fi pictate pe acele haine pictate pe care le veti cumpara.

Cei de la ArtShot va asigura bineinteles o calitate superioara a materialelor alese, atentia lor in legatura cu acest aspect fiind una speciala. Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta preturilor, si eu fiind surprinsa de cat de accesibile sunt.  Avand in vedere faptul ca vorbim despre niste haine cu adevarat speciale, ma gandeam ca si preturile vor fi la fel de „speciale”. Insa nici vorba de asa ceva!

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.