Press "Enter" to skip to content

Apartamente noi Craiova – Intrebari si raspunsuri

Inainte de a va cumpara apartamente noi Craiova, va puneti o multime de intrebari pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie cea mai buna. Ajutorul expertilor in imobiliare, celor care promoveaza sau agentii imobiliari, competentele si cunostintele lor in imobiliare va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

Care este pretul raportat la locatie?

Ganditi-va prima data la pretul apartamentului raportat la locatie. A cumpara un apartament intr-o zona buna va poate aduce beneficii peste ani. Investirea intr-un apartament intr-o zona populata are numai avantaje, deoarece indiferent daca va hotarati sa va mutati in alt oras, peste cativa ani il puteti inchiria si veti avea profit de pe urma acestuia.

Ce tipuri de apartamente noi Craiova sunt potrivite?

Alegerea dumneavoastra de a cumpara in comparatie cu inchirierea unui apartament este influentata de bugetul pe care il aveti, bineinteles in functie de veniturile dumneavoastra, diferitele ajutoare financiare posibile, economiile. De asemenea, trebuie sa luati in considerare suprafata apartamentului de care aveti nevoie, beneficiile pentru locuinta, cat si zona in care doriti sa locuiti.

Bugetul meu se potriveste pentru categoria de apartamente noi?

Aceasta este o intrebare fundamentala care trebuie sa tina cont de nevoile dumneavoastra atat pe termen scurt cat si mediu. Simularea unui imprumut este o solutie buna pentru a avea un raspuns in ceea ce priveste situatia financiara actuala: venit, economii, ajutor financiar. In functie de capacitatea dumneavoastra de rambursare a creditului, puteti vedea unde va veti pozitiona pentru a lua cea mai buna decizie.

De ce suprafata am nevoie?

Cum deja s-a mentionat, achizitionarea unui apartament necesita sa locuiesti acolo pentru cativa ani. Daca in momentul de fata sunteti singur, s-ar putea sa fiti singur si peste cativa ani sau sa aveti o familie. Indiferent cum va fi, trebuie sa aveti locuinta dumneavoastra, fara a depinde de altcineva. In functie de planurile de viitor, trebuie sa va decideti de ce suprafata aveti nevoie. O nevoie ar fi numarul de camere, un spatiu exterior pentru copii sau chiar o gradina.

De asemenea, locatia locuintei dumneavoastra este un criteriu important. Cei mai multi cauta locuri care nu sunt foarte departe de locul lor de munca pentru a economisi timp.  Facilitatile din apropierea locuintei dumneavoastra trebuie sa corespunda cu nevoile dumneavoastra si ale familiei pe termen lung, cum ar fi: scoli, magazine, mijloace de transport in comun. Zona geografica va fi aleasa, de asemenea, in functie de preturile actuale si ofertele disponibile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.