Press "Enter" to skip to content

Aparat real time PCR – de unde il poti achizitiona din mediul online

In momentul in care ai nevoie de un aparat real time PCR, cu siguranta te intrebi de unde il poti achizitiona din mediul online. Este adevarat ca exista foarte multe magazine online care iti ofera posibilitatea de a intra in contact cu aparate real time PCR de calitate. Poti avea, insa, incredere intr-un simplu shop online?

Recomandarea expertilor este sa te increzi doar in acele magazine care iti ofera produse, aparatura si echipamente medicale. In topul celor mai bune alegeri se afla, in prezent, magazinul online Proton – in spatele carora se afla o adevarata echipa de experti.

Iata care sunt variantele in materie de apar real time PCR

Nu vrem sa te tinem foarte mult in suspans. De aceea, iata care sunt variantele in materie de aparat real time PCR din care poti alege!

Sistem RT PCR de tip Point of Care (POCT), Micobiomed – este un aparat care functioneaza pe baza tehnologiei lab-chip, fiind compus nu doar dintr-un extractor Veri Q Prep M16, ci si dintr-un echipament Ultra-Fast RT PCT, model Veri Q PCR 316. Sistemul contine de altfel, marcaj IVD, conform directivei medicale 98/79.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba despre acest aparat real time PCR este ca utilizeaza kit-uri dedicate unei game largi de aplicatii, precum SARS- COV2, HPV, HIV, HCV, HBV.

Sistem Real-Time Q16 Genesig RT PCR – dedicat extragerii acizilor nucleici, acest aparat real time PCR este aparatul care iese in evidenta prin instrumentele necesare amplificarii secventelor de ADN, chiar daca este, in esenta, un aparat real time de dimensiuni reduse.

Thermocycler – RT PCR AMPLIlab – este perfect pentru amplificarea acizilor nucleici, dar si pentru examinarea rezultatelor. Este compatibil cu majoritatea truselor real time PCR existente pe piata, avand capacitatea de a detecta genele multiple prezente!

Cu un astfel de aparat real time PCR in cabinetul tau, vei da dovada nu doar de profesionalism, ci si de siguranta in ceea ce priveste utilizarea de tehnologie avansata!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.