Press "Enter" to skip to content

Anul 2017 un nou început pentru Nokia

Pentru începutul anului 2017 Nokia a anunțat oficial că va reintra pe piața dispozitivelor mobile , cu o serie de  telefoane și smartphone-uri cu caracteristici noi .

Compania Finlandeză se bazează pe istoria brand-ului Nokia , care până în anul 2007 a fost un lider de piață , însă cu timpul vânzările au început să scadă iar ultimele modele de telefoane Nokia nu au avut un mare succes  la public, aceștia hotărând să nu le mai producă.

Noile modele de telefoane nu vor fii produse de cei de la Nokia , aceștia au semnat un contract de licențiere pentru 10 ani cu o firmă numită HMD , care se va ocupa cu producția  noilor modele.

Concurență pe piața telefoanelor mobile este una foarte mare ,  dar cei de la HMD sunt încrezători că oameni vor să vadă din nou telefoane Nokia scoase la vânzare. Aceștia speră că noile modele vor avea mare succes pe piețele din Russia și India.

Noile dispozitive vor rulă un sistem de operare Google Android și vor fii proiectate cu fiabilitate ,simplitate și ușurință de utilizare declară cei de la HMD.

Începutul anului sună promițător pentru brand-ul Nokia și vom vedea dacă  reușește să renască cu acest nou proiect.

 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *