Press "Enter" to skip to content

Angajamentele etice Medicis pentru un act medical impecabil

Clinicile Medicis se bazează pe un profund respect pentru umanitate și actul medical, dar și pentru nevoile reale ale pacienților. Născut la confluența dintre iluminismul latin și rigurozitatea habsburgică, brandul Medicis a devenit unul dintre cele mai respectate și cunoscute din vestul României, fiind lanțul de clinici preferat de peste 400 de companii și 50,000 de abonați permanenți din Timișoara și nu numai.

Toate acestea se pot clădi doar prin respectarea implacabilă a unor principii etice bine definite. Clinicile medicale Medicis se mândresc cu furnizarea unui act medical impecabil, într-un mediu cu totul unic și care pune întotdeauna pacientul pe primul loc. Iată care este codul etic fundamental al clinicilor Medicis:

ANGAJAMENT PENTRU RESPECT
Respectul este fundamental pentru experiența pe care orice pacient o are în cadrul clinicilor Medicis. Respectul acoperă felul în care pacientul este tratat de către medici și personalul auxiliar, atenția acordată celui mai mărunt detaliu din amenajarea clinicilor, dotarea corespunzătoare a cabinetelor cu aparatură ultramodernă și responsabilitatea ca literă de lege.

ANGAJAMENT PENTRU TIMP
Cu toții suntem presați de timp, însă în medicină acesta este cu atât mai important. Fiecare pacient este diferit și poate suferi de probleme de sănătate urgențe, iar clinicile Medicis fac tot posibilul să ofere maximum de atenție celor care au nevoie de asistență medicală, fără a genera întârzieri pentru ceilalți pacienți. Fiecare consultație presupune o discuție de cel puțin 20 de minute cu medicul, grija pentru optimizarea programărilor fiind prioritară. Medicis se angajează să respecte timpul tuturor celor ce trec pragul clinicilor, fără a sacrifica în vreun fel calitatea actului medical.

ANGAJAMENT PENTRU CONFIDENȚIALITATE
Confidențialitatea este unul dintre cele mai vechi și mai importante principii din medicină. Relația medic – pacient se bazează pe încrederea reciprocă și pe comunicarea eficientă. Medicis pune confidențialitatea datelor dumneavoastră la loc de cinste, având totodată reguli stricte de comportament în cadrul clinicilor. Persoanele care intră în incintele Medicis sunt rugate să oprească telefoanele mobile și să predea la recepție instrumentele de înregistrare foto, video sau audio.

ANGAJAMENT ȘI PARTENERIAT
Relația dintre un pacient și medicul său ar trebui să fie una de real parteneriat, bazat pe principii de respect reciproc și de încredere. Orice consultație cu un specialist din cadrul clinicilor Medicis pornește exact de la acest principiu și urmărește să pună bazele acestui parteneriat medic – pacient, care are un rol esențial în vindecare. Comunicarea autentică este încurajată prin fiecare element al clinicilor Medicis, de la ambianța rafinata și primitoare a cabinetelor și zonelor de așteptare, până la timpul acordat discuțiilor dintre medic și pacient. Specialiștii Medicis dau întotdeauna dovadă de empatie și de grijă față de pacient, rigurozitatea actului medical fiind dublată de o doză bună de dichis tipic bănățean.

Dacă vreți să vă convingeți despre importanța principiilor de mai sus pentru asigurarea unui act medical superior, puteți stabili o consultație sau afla mai multe despre abonamentele Medicis pe adresa de e-mail: office@medicis.ro sau la numerele de telefon: 0356 911; 0356 433 733; 0729 991 515

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *