Press "Enter" to skip to content

Amigdalina – Ce Beneficii are aceasta?

Amigdalina, este importanta in preventia celei mai de temut boli a secolului, cancerul. Aceasta substanta este extrasa din migdale amare avand efecte terapeutice asupra pielii si vindecarea unor tumori, inca din antichitate.

Beneficiile amigdalinei

  • Proprietati antihipertensive – Amigdalina este benefica persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala fiindca ajuta la mentinerea tensiunii arteriale sub control. Drept urmare, ajuta si la preventia afectiunilor cardiovasculare.
  • Regleaza colesterolul din sange – Un nivel crescut al colesterolului este asociat cu un risc crescut de boli ale inimii. Amigdalina este benefica pentru calmarea durerilor provocate de artrita.
  • Intareste sistemul imunitar  –  Un sistem imunitar puternic previne aparitia infectiilor si scade durata de vindecare a persoanelor care s-au imbolnavit deja. Un studiu a constata ca amigdalina poate stimula sistemul imunitar prin faptul ca duce la cresterea semnificativa a capacitatii celulelor albe din sange de a ataca celulele daunatoare.

Vitamina B17

Aceasta vitamina poate fi administrata cu succes in ceea ce priveste tratamentul cancerului.

Se poate spune ca un astfel de supliment poate fi utilizat cu eficienta secundara. Asta pentru ca actiunea sa benefica contribuie la regresia celulelor canceroase, prin distrugerea acestora in mod selectiv. In plus, boala de tip cancer are printre altele si o cauza legata de deficienta unor vitamine, iar B17 are un rol complex in restabilirea sanatatii organismului. Vitamina B17 are efect analgezic si antiinflamator, regleaza tensiunea arteriala si imbunatateste starea generala.

Un supliment imunomodulator pe baza de extracte naturale este si VITAMINA B17 Preventum.

Vitamina B17 Preventum

Preventum B17 este un supliment alimentar cu o formula revolutionara folosita in tratamentele tumorale. Formula unica pe care o are combina perfect necesarul zilnic de Vitamina B17( amigdalina), proteina vegetala ( Pleurotus ostreatus- Pastrav de fag) si al extractelor naturale cu efect antioxidant, vitaminizant ( pulbere de Catina, extract de Acai, extract de Afin, extract de Afin-america), imunomodulator ( Beta D 1,3-1,6 Glucan extract natural din Orz verde) si energizant ( extract de Ginseng Coreean).

Vitamina- „minune” poate fi folosita si in scop terapeutic, nu doar profilactic. Ea aduce si alte beneficii organismului, printre care mentinerea tensiunii arteriale la valori normale si ameliorarea durerilor provocate de artrita.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.