Press "Enter" to skip to content

Am vandut ATV-ul in weekend! Cum am facut ?!

Gata, in acest weekend m-am despartit oficial de ATV-ul meu dupa o lunga perioada de timp. ATV-ul a fost in mainile mele mai bine de doi ani si m-am hotarat sa fac un upgrade. L-am pus la vanzare pe OLX, i-am facut un pret bun si in 2 zile am fost sunat de un interesat care mi-a zis ca vine in weekend sa-l vada. Ei bine, a venit in weekend insa nu stiam unde sa fac contractul de vanzare cumparare.

Biroul de acte din orasul meu era inchis, am incercat eu sa descarc contractul de pe DRPCIV si sa-l completez. Pai nenica, nu ai nici cea mai mica sansa sa-l completezi de pe telefonul mobil, iti trebuie nu stiu ce editor, iti trebuie rabdare multa si sa faci zoom la fiecare camp de completare. Deci pana la urma unde naiba fac eu un contract vanzare cumparare auto/moto?

Am inceput cautarea, am sunat nu stiu ce prieten sa-mi zica pana am dat de contract-auto.ro, un site unde poti sa-ti generezi singur contractul de vanzare cumparare in mai putin de 5 minute. Am intrat pe site, am completat toate datele, am platit 27,99 lei si mi-am generat singur contractul de vanzare cumparare. Pot spune ca am fost norocos si am putut sa vand ATV-ul in weekend. Probabil daca nu aveam unde sa fac contractul pierdeam clientul pentru ca nu voia sub nici o forma sa facem contractul de mana. Pana la urma mi se pare corect, ce este el de vina ca nu pot face eu contractul, pe el il intereseaza si eu trebuie sa ma descurc cu intocmirea actelor.

Ciudat este faptul ca biroul de acte era inchis, desi era sambata orele 11:00. Da, am inteles, este weekend, insa de obicei masinile, atv-urile si motocicletele se vand in weekend, deci un program scurt pana la orele 12:00 cred ca era benefic pentru un orasel micut. Probabil si faptul ca la noi in oras nu se vand prea multe masini si majoritatea samsarilor vin cu contractul in alb direct din germania si nu mai apeleaza la nici un birou de acte auto.

Eu sunt fericit, mi-am vantut ATV-ul, am gasit unde sa fac contractul auto si deja sunt in cautare de un nou ATV. Depre ATV-ul pe care l-am vandut o sa discut intr-un alt articol.

Daca aveti ceva sfaturi privind un ATV la suma de 12-14 mii euro, atunci lasati-mi un comentariu si cu siguranta eu o sa-l citesc. Mentionez faptul ca ATV-ul il folosesc mai mult pe drum forestier decat prin padure. Foarte rar intru cu el in padure pentru ca nu am traseu in zona.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *