Press "Enter" to skip to content

Am descoperit bicicleta electrica si m-am indragostit de ea

Inca din vremea copilariei eram fascinat de biciclete. Cred ca am avut vreo patru, printre care si un Pegas ceva mai scump. Miscarea si placerea de a pedala pe distante mari au ramas neschimbate chiar si cand am pasit in viata de adult. Pana nu demult aveam o bicicleta cursiera, una obisnuita, nu prea scumpa, pe care o mai foloseam uneori cand eram in vacanta sau cand masina avea probleme.

Am vazut totusi la un prieten de la birou o bicicleta cam ciudata, cu acumulator si un motor destul de puternic, lucru ce m-a determinat sa fac „olecuta” de research. Asa am descoperit ca exista si biciclete electrice. Da, ati auzit bine, bicicleta poate fi electrica, adica poate avea acumulator pentru deplasare rapida fara a pedala.

Pe langa acest avantaj evidenta, bicicletele electrice sunt usor de manevrat, in trafic te descurci de minune, costurile de intretinere sunt mici, autonomia acumulatorilor e mare. Nu am stat pe ganduri si mi-am comandat si eu unul dintre sutele de modele de biciclete electrice disponibile online. Eu am ales modelul pliabil, pentru a-l putea lua si in calatorii. Odata ce mi-a ajuns livrarea am testat si am vazut ca viteza atinsa e si de 25 km pe ora, e foarte simplu sa parcurgi distante de pana la 60 km in timp record.

In plus, mi-am putut incarca telefonul fara probleme, un mare avantaj. Motorul bicicletei pliabile are baterii reincarcabile, incarcarea se face in doar trei ore, rotile sunt micute pentru precizie, iar ghidonul foarte simplu de manevrat.

Frana si vitezele, cinci la numar, m-au impresionat si ele, la fel ca display-ul LCD pe care am putut vedea mereu viteza de deplasare, nivelul bateriei, kilometrii parcursi, viteza in care se afla bicicleta. Ce mai incolo si incoace bicicleta pliabila m-a cucerit de la prima pedala si o tot folosesc de atunci peste tot, la munca, in parc, in vacante. E sanatate curata si e distractie garantata.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.