Press "Enter" to skip to content

Alege un sistem de irigatii prin picurare potrivit pentru gradina ta. Consulta specialistii in domeniu

Daca iti doresti sa uiti de vechile sisteme prin care udai culturile, atunci e momentul sa achizitionezi propriul sistem de irigatii prin picurare si totul va deveni mult mai usor. Aceste sisteme au capacitatea de a doza perfect cantitatea de apa de care culturile tale au nevoie.

In acest mod, nu doar ca stropirea se va face intr-un mod uniform si eficient, dar apa nu va mai fi risipita, iar acest lucru este foarte benefic. Apa va ajunge pana la radacina fructelor si legumelor, fara a fi necesara o cantitate mai mare de apa.

Fii responsabil si alege calitatea sistemului de irigatii prin picurare

In anotimpul cald este riscant sa uzi plantele la anumite ore, deoarece exista posibilitatea ca frunzele acestora sa se arda. Dar folosind un astfel de sistem, totul va deveni eficient, simplu si rapid.

Exista numeroase modele de sisteme dintre care poti alege, iar tu ai posibilitatea de a decide care dintre acestea ti se potriveste cel mai bine. Daca culturile tale sunt situate pe terenuri denivelate si in pante, solutia optima este reprezentata de un sistem de irigatii prin picurare cu tub.

Pentru celelalte tipuri de culturi situate pe terenuri drepte, poti utiliza cu succes banda de picurare. Pentru montarea acestor sisteme de irigare, sunt necesare si o serie de accesorii, insa nu ar trebui sa te ingrijorezi, deoarece preturile acestora sunt foarte accesibile.

De asemenea, un alt aspect important de care ar trebui sa tii cont atunci cand vrei sa optezi pentru montarea unui astfel de sistem este acela ca poate fi folosita si in combinatie cu drenajul, iar acest lucru va duce la evitarea salinizarii solurilor irigate.

Ca si surse de apa pot fi utilizate raurile, lacurile sau altele. Pentru o buna functionare a acestui sistem pe o perioada lunga de timp, este necesara o intretinere periodica.

Indiferent de modelul pe care il vei alege, telul va fi atins, iar toate culturile tale vor primi doza optima de apa, dar totodata vei putea administra chiar si ingrasaminte, asa ca fructele si legumele vor creste si se vor dezvolta sanatos.

Inainte de a achizitiona sistemul de irigatii prin picurare preferat, ar fi recomandat sa-ti faci un plan cu posibile intrebari la care ai putea sa raspunzi. Iata cateva dintre aceste intrebari:

  • Care este modelul pe care l-ai alege dintre banda de picurare si sistemul de irigatii cu tub?
  • Cati metri de banda sau tub ti-ar fi necesari?
  • Pentru ce tip de cultura ai achizitiona un astfel de sistem?
  • Ce accesorii ai dori sa achizitionezi?
  • Care este bugetul pe care l-ai stabilit pentru achizitionarea unui sistem de irigare prin picurare?

Acum ca ai raspuns la toate aceste intrebari, te poti indrepta fie catre un magazin existent in orasul tau sau, mult mai simplu, poti accesa site-urile de specialitate.

Descopera promotii fara egal

Compania Regal Fermierul ofera produse certificate, de cea mai buna calitate. Daca doresti sa-ti reamenajezi gradina, este important sa ai produse si accesorii de inalta calitate, pe care aici le vei gasi cu certitudine.

Specialistii de la regalfermierul.ro sunt dornici de a te ajuta cu orice ai nevoie. Fie ca alegi sa achizitionezi un sistem de irigatii prin picurare, plasa umbrire, erbicide, folie mulci sau alte produse destinate gradinaritului, aici gasesti cele mai bune oferte de pe piata.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.