Press "Enter" to skip to content

Alege si tu un roll-up banner pentru promovarea afacerii tale!

Vizibilitatea este cea mai importanta cand vine vorba de un brand. Din acest motiv, specialistii recomanda utilizarea unui roll-up banner pentru a le atrage atentia potentialilor clienti chiar in cele mai neasteptate momente. Alegerea sistemului expozitional potrivit pentru profilul firmei tale iti va aduce beneficii de care mai tarziu te vei bucura.

Mergi la o expozitie? Alege un roll-up banner pentru standul tau!

roll-up banner

Acest roll-up banner este unul dintre cele mai eficiente sisteme de expozitie, avand capacitatea de a atinge dimensiuni foarte mari si reusind sa il personalizezi exact asa cum doresti. La Marele Print gasesti cele mai avantajoase sisteme potrivite pentru tine si afacerea ta, iar raportul calitate – pret este cel corect.

La Marele Print fiecare model in parte este confectionat din cele mai calitative materiale si cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de pe piata. Din acest motiv, un roll-up banner poate sa fie confectionat fie din aluminiu, fie din PVC, iar foaia pe care se va imprima mesajul campaniei este confectionata din polipropilena, denumita si panza pretensionata.

Care este procesul de productie al unui sistem expozitional?

Suportul unui roll-up banner este realizat din aluminiu si polipropilena de cea mai buna calitate. Instrumentul este usor de montat si de transportat, fiind impachetat intr-un suport special ce iti permite o mai buna flexibilitate. Specialistii de la Marele Print sunt de parere ca acest instrument este unul dintre cele mai eficiente cand vine vorba de promovara, iar montarea se face nu mai mult si nici mai putin de un minut.

Pe langa expozitii, acesta se integreaza foarte bine si in cadrul targurilor, a conferintelor, prezentarilor de produse si a evenimentelor de mare amploare in care ai nevoie de o prezentare de calitate.

Prinde promotiile din aceasta luna!

In functie de necesitatile proiectului tau, la Marele Print vei gasi tot ce ai nevoie, bucurandu-te de produse de calitate la preturi avantajoase pentru toate buzunarele. Daca esti in cautarea celei mai bune variante opteaza pentru serviciile de calitate de la Marele Print!

Creste-ti vizibilitatea brandului si bucura-te de cea mai buna calitate alaturi de o echipa de profesionisti! Tot mai multe companii aleg aceasta metoda de marketing datorita avantajelor pe care le ofera!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.