Press "Enter" to skip to content

Alege o carne de pui valoroasă, pentru o alimentație sănătoasă

La Provincia este o marcă renumită printre consumatorii obișnuiți de carne de pui, deoarece calitatea produselor este mai presus de orice îndoială.

Compania Avicarvil și-a început activitatea prin preluarea uneia dintre cele mai mari platforme avicole românești, ce funcționa din era comunistă, mai precis din anul 1978. Iar marca „La Provincia – gustul copilăriei” a intrat prin intermediul cărnii de pui crescut ca la țară în casele multor români din toate zonele țării.

Cumpără carne de pui cu gust de casă, pentru o mâncare gustoasă

Indiferent că este vorba de magazinele din rețeaua proprie răspândită prin întreaga țară și care cuprinde în prezent peste 60 de magazine sau de supermarketuri, marfa La Provincia se epuizează cu rapiditate, cu atât mai mult cu cât și prețurile de vânzare sunt extrem de accesibile unor segmente largi de consumatori, inclusiv pensionarilor cu venituri mici. Asta deși ele sunt cu 20% mai mari decât al cărnii de pui de calitate inferioară provenită de la firme no name.

Având în vedere că pe parcursul creșterii, acești pui crescuți ca la țară nu sunt îndopați cu furaje ce conțin antibiotice, hormoni și tot soiul de alte chimicale periculoase, gustul delicios al unei fripturi la tavă sau al unei supe de pui cu tăieței i-a transformat pe mulți clienți în fani adevărați ai brandului LaProvincia.

Este bine că românii au posibilitatea ca să cumpere asemenea mărfuri alimentare de calitate superioară, mai ales că din ce în ce mai puțini au acces la procurarea unor pui de casă de la rude, din surse de încredere rurale.

Carnea de pasăre oferită de brandul amintit permite prepararea a numeroase feluri de mâncare, fiind o materie primă ce nu ar trebui ca să lipsească din nicio bucătărie modernă, fiind o opțiune excelentă pentru un meniu sănătos atât pentru copii și adolescenți care au nevoie de proteine de bună calitate, pentru bătrâni și persoane bolnave, dar și pentru acei oameni sănătoși care au un stil de viață extrem de activ.

În plus, aceia ce vor să slăbească găsesc în carnea de pui La Provincia un aliat alimentar de nădejde în lupta cu surplusul de kilograme.

Ce găsim în carnea La Provincia de pui crescut ca la țară?

Avantajele cumpărării de pui de găină crescuți departe de antibiotice și hormoni de creștere sunt indubitabile.

Carnea lor prezintă o valoare nutritivă garantată, având inclusiv o serie de vitamine și minerale esențiale pentru menținerea unei stări de sănătate în limite normale.

Astfel, găsim, vitaminele din grupa B-urilor, retinol (vitamina A) și tocoferol (vitamina E), componente ce protejează în mod eficient organismul de o îmbătrânirea prematură. Se adaugă și cantități semnificative de potasiu și fosfor, cu un rol important în funcționarea normală a inimii și a sistemului nervos.

Alături de ele, nu trebuie uitate proteinele de origine avicolă (localizate mai ales în pieptul de pui) cu un grad de digestibilitate extrem de ridicat.

Carnea de pui mai conține și fier, plus acizi grași care au un rol benefic în reglarea colesterolului.

O concluzie în sprijinul cumpărării cărnii de pui fără chimicale

Nu uitați: dacă aveți obiceiul ca să utilizați în mod regulat carne de pasăre din surse nesigure sau din import, riscați ca aceasta să fie doldora de substanțe medicamentoase antibacteriene, cu efecte dezastruoase pentru sănătate. Mai precis, consumatorii de carne provenită de la pui crescuți intensiv, forțat, cu un cocteil de chimicale, dacă se îmbolnăvesc nu pot fi tratați eficient cu antibiotice.

În plus, aceste substanțe periculoase existente carnea de pui induc de cele mai multe ori un puternic stres asupra ficatului și a rinichilor, organe și așa mult prea solicitate în zilele noastre.

Alegeți așadar calitatea La Provincia dacă vă place carnea de pui crescut ca la țară și o să aveți o sănătate bună, mai multă poftă de viață, indiferent de vârsta din certificatul de naștere!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Servicii SEO oferite de către profesioniștii de la serviciiseo.biz